Astrolozi kažu da će u bliskoj budućnosti šansa da povrate bivšu ljubav biti veoma velika za predstavnike tri horoskopska znaka.

Pročitajte ovaj horoskop da biste saznali ko su ovi znaci i kakve promene im može doneti predstojeći period.

Rak

Uvek ste imali tendenciju da se držite ljudi do kojih vam je stalo čak i nakon što su napustili vaš život. Ove jeseni će se možda vratiti neko iz vaše prošlosti.

I nije tako iznenađujuće kao što mislite. Uvek si verovao u drugu šansu i ideju da tvoja ljubav ne nestaje tek tako. Ona se zadržava, čekajući pravi trenutak da se ponovo pojavi u svojoj lepoti i veličini.

Osoba koja je učinila da vam srce kuca kao niko drugi verovatno trenutno misli na vas. Možda je ta osoba konačno shvatila da je ono što ste podelili zaista posebno i vredno druge šanse. Ne plašite se da ponovo otvorite svoje srce.

Dajte šansu svojoj bivšoj ljubavi – može se ispostaviti da drugi pokušaj bude i znatno uspešniji. Verujte da je ljubav koju ste nekada osećali još uvek sa vama i da čeka da je ponovo raspalite.

Devica

Predugo ste proveli analizirajući šta je pošlo po zlu u vašim prošlim vezama. Ali na neka pitanja jednostavno nema jasnih odgovora. Sada je bitno da ćete završiti nešto što ste dugo želeli da dovedete u red. Ovo bi mogao biti poslednji razgovor koji će vam pomoći da konačno krenete napred.

3 znaka koja će u uskoro obnoviti stare veze
instagram/delaneychilds 

Međutim, budite spremni da to oživi vašu staru vezu. Postoji šansa da ćete, osvrćući se na prošlost, videti stvari u novom svetlu. A i vaš partner. Samo ranije nije bilo pravo vreme. A sada je pravo vreme da ste se odmorili i ponovo razmislili o svemu kako treba.

Dozvolite sebi da budete otvoreni za sve što dolazi čak i ako nije ono što ste očekivali. Ponekad univerzum ima način da nam pruži ono što nam je potrebno čak i kada to ne uviđamo.

Škorpija

Trudite se da nikada ništa ne radite do pola. Čak i kada se zaljubite, uronite u vezu svim srcem. A kada se završi, može vam trebati dosta vremena da dođete sebi.

ljubav
Shutterstock 

Stoga, budite iskreni prema sebi ako niste prestali da razmišljate o svom bivšem ljubavniku. Veza koju ste imali ostala je jaka i još uvek se nalazi u pozadini vašeg uma.

Sada postoji velika verovatnoća da će vam se putevi ponovo ukrstiti, a kada se sretnete, možda ćete se osećati kao da nikada niste bili razdvojeni. Strast, hemija – sve je to još uvek tu, čeka svoje vreme.

Ali sada ste mudriji. Znate šta želite i ne plašite se da idete za tim. Ako vam ova osoba promeni život, neka bude. Uronite ponovo u ovu priču i vidite kuda vas ona vodi.

Izvor: Luftika/ Wanted Vanja Pajović