Ovaj astrološki događaj obećava nov talas pozitivne energije, koji favorizuje optimističan pristup i jačanje odnosa sa bliskim osobama, a kosmički tranziti u ponedeljak, 8. jula, dodatno će pojačati emocije.

Astrolozi nam savetuju da pažljivo osluškujemo poruke srca i našu intuiciju i pružimo podršku najmilijima kako bismo ostvarili lični rast. Nekim znacima horoskopa smeši se i povećanje prihoda.

Ovan

Sa ovim mladim Mesecom, koji pada u vašu matičnu zonu, žudećete za više vremena da se povežete sa svojim najbližima. Uključivanjem tog kvalitetnog vremena, u svoj generalno zauzet raspored, osećaćete se povezanije i sigurnije u sadašnjem trenutku i vremenima koja dolaze.

Važno je napomenuti da ovaj sektor takođe nadgleda vaš unutrašnji svet i emocije. Zato odvajanje vremena za usklađivanje sa potrebama vašeg srca (možda davanjem prioriteta samorefleksivnim aktivnostima kao što su meditacija, ili vođenje dnevnika), takođe može postaviti osnovu za isceljenje i samosvest. U ponedeljak, 8. jula, glasnik Merkur u vašoj zoni samoizražavanja, formira sekstil sa Jupiterom u vašem sektoru komunikacije. Otvaranje pred voljenima o onome što ste otkrili, moglo bi vam pomoći da se osećate cenjeno i podržano.

Bik

Sa ovim mladim Mesecom, koji pada u vašu zonu komunikacije, žudećete za prilikama za učenje i više vremena koje ćete provesti sa prijateljima. Vaša cerebralna energija je sada pojačana, što znači da biste mogli da jurite po gradu i obavljati obaveze koje ste zacrtali.

Čitataćete mejlove, često telefonirati, ili se samo zabavljati slanjem poruka svom najboljem prijatelju. Bez obzira na sve, sva ova užurbana komunikacija čini da se osećate stimulisano i spremno za sve što sledi.

Dajte sve od sebe da budete otvorenog uma, jer Venera u sekstilu sa Uranom u vašem znaku, u ponedeljak 8. jula, takođe podstiče vašu kreativnost!

Blizanci

Mlad Mesec aktivira vašu zonu novca, što znači da je ovo savršeno doba godine da razjasnite svoje želje vezane za prihode i osmislite pristup, korak po korak, kako biste ih ostvarili. Možda ćete biti u iskušenju da prikupite sve informacije pre nego što napravite prvi korak.

To je svakako mudro, ali dobra je ideja i da slušate svoje srce i prilagodite se svojoj intuiciji, pre nego što napravite bilo kakve smele poteze. U ponedeljak, 8. jula, glasnik Merkur u vašoj komunikacionoj zoni formira sekstil sa Jupiterom u vašem znaku, a razgovor o vašem predloženom planu, sa prijateljem ili kolegom, čini ga stvarnim!

Rak

Dobrodošli u svoj godišnji mlad Mesec, tokom kojeg možete razmisliti o tome koliko ste davali prioritet sebi i vodili računa o svom unutrašnjem osećaju samopouzdanja, identitetu i stavovima. Možda žudite za nekom vrstom preobraženja – bilo da se radi o preispitivanju vašeg prisustva na društvenim mrežama, ili osvežavanju vaše biografije.

Ulaganje truda u ove stvari svakako će vam biti od koristi. Ukratko, želećete da budete sigurni da je način na koji se predstavljate svetu, u skladu sa onim ko zaista jeste. U ponedeljak, 8. jula, kada Venera u vašem znaku uđe u sekstil sa Uranom u vašoj društvenoj zoni, prijatelji i kolege bi mogli pozdraviti vaše napore da sami krenete.

Lav

Ovaj mlad Mesec pada u vašu zonu duhovnosti, čineći ovaj trenutak važnijim za unutrašnji rad i negovanje vašeg mentalnog stanja, nego za trčanje prema spoljnim ciljevima. Međutim, napor da se posvetite radu na sebi nije ni za kakvu kritiku, a što ste spremniji da učinite ono što je najbolje za svoje mentalno zdravlje, to će nagrada biti veća.

U ponedeljak, 8. jula, Merkur u sekstilu sa vašim znakom donosi sreću Jupiteru u vašem sektoru dugoročnih želja. Zato biste mogli imati trenutak inspiracije o tome kako najbolje ostvariti velike želje.

Devica

Pošto pada u vaš sektor društva i prijateljstva, ovaj mlad Mesec može izazvati osećanja da želite da budete deo nečega većeg i uticajnijeg, od vaših ličnih ciljeva. Povežite se sa prijateljima, ili kolegama istomišljenicima da biste dali podsticaj zajedničkim namerama. Vaši zajednički napori sada mogu biti istinski prosvetljujući i ispunjavajući.

A kada vaš vladar, Merkur, u vašoj zoni duhovnosti formira sekstil sa Jupiterom, u vašem sektoru karijere, u ponedeljak, 8. jula, vaši napori da slušate i verujete svom unutrašnjem glasu, mogli bi da dovedu do zasluženog priznanja na poslu.

Vaga

Ovaj mlad Mesec pada u vašu zonu karijere, što ga čini jednim od najboljih u godini za vaš najambiciozniji profesionalni plan. Ako ste želeli da zakoračite na lidersku poziciju, preuzeti više odgovornosti, ili razgovarati sa nadređenima kako da unapredite svoju karijeru, čak i mali korak u tom pravcu sada može dovesti do respektabilnih rezultata.

U ponedeljak, 8. jula, vaš vladar, šarmantna Venera, u zoni vaše karijere formira sekstil sa Uranom, u vašem sektoru zajedničkih resursa. Prihvatanje nekonvencionalnog puta ka uspehu moglo bi na kraju da poveća vašu sigurnost.

Škorpija

Ovaj mlad Mesec pada u vašu zonu učenja i avanture, što znači da će vaša želja da doživite iskustvo koje vam otvara oči, ili da prodrmate vašu tipičnu rutinu, biti izuzetno jaka. Vi ste generalno stvorenje navike, naravno, ali trenutno ste nemirni i želite da raširite krila.

Možda želite da putujete, ili proširite svoje obrazovanje i instinktivno znate da vaše avanture vode ka ličnom rastu! U ponedeljak, 8. jula, glasnik Merkur u vašoj zoni karijere, ulazi u sekstil sa Jupiterom u vašem sektoru zajedničkih resursa.

Zato je planiranje budućnosti, posebno u pogledu vašeg profesionalnog puta, ne samo dobro, već bi moglo da dovede do zasluženog pozitivnog ishoda .

Strelac

Ulaskom u vašu zonu intimnosti, ovaj mlad Mesec vas podstiče da vodite računa o svojim najbližim emocionalnim vezama. Ako dodirujete voljenu osobu otvorenog srca, ili istražujete duboko usađene emocije, tokom intimnog razgovora sa drugom značajnom osobom u vašem životu, svakako može učiniti da se osećate ranjivo.

Međutim, istovremeno postavlja uzbudljiviji i iskreniji ton u vašoj vezi. Ovo iskustvo bi moglo stvoriti osećaj pojačanog unutrašnjeg mira i sigurnosti.

Zahvaljujući Merkuru u vašem sektoru avantura, koji stvara sekstil sa Jupiterom u vašoj zoni partnerstva, u ponedeljak, 8. jula, povećanje poverenja sigurno će poboljšati vaše intimne odnose.

Jarac

Sa ovim mladim Mesecom koji pada u vaš sektor partnerstva, imaćete više vremena da provedete intimnije trenutke sa voljenima, prijateljima i kolegama, nego inače. Ako postoji neki emocionalni problem koji ste želeli da rešite, ovo je savršeno vreme da pokušate da pronađete zajednički jezik i harmoniju.

Ključno je da podelite ono što vam je zaista na srcu i da slušate šta druga osoba oseća. Zahvaljujući sekstilu romantične Venere i Urana, koji donosi proboj u vašu zonu samoizražavanja u ponedeljak, 8. jula, lakše biste mogli da prihvatite inovativni pristup starom obrascu.

Vodolija

Ovaj mlad Mesec pada u vaš sektor dnevne rutine, što znači da imate jedinstvenu priliku da započnete potpuno novi plan za brigu o sopstvenom zdravlju. Zvezde vas pozivaju da identifikujete praksu koja vam se čini intuitivno ispravnom i koja će svakodnevno koristiti vašem umu, telu i duhu.

U ponedeljak, 8. jula, umetnička Venera formira sekstil sa vašim vladarom Uranom, koji menja pravila igre u vašoj matičnoj zoni. To vam može pomoći da spoznate još kreativnije načine za uspostavljanje emocionalnog blagostanja.

Ribe

Padajući u vašu zonu romantike i samoizražavanja, ovaj mlad Mesec pomaže vam da se još dublje povežete sa svojim umetničkim impulsima i najveselijim emocijama. Bićete nestrpljivi da u drugi plan stavite naporan posao koji vas ne ispunjava, kako biste bili spontaniji i razigraniji, posebno u društvu voljenih osoba.

Nemojte se ustručavati da to učinite, jer upravo takav potez može imati dugoročan pozitivan efekat na vaše srce i duh. U ponedjeljak, 8. jula, Merkur u vašoj zoni dnevne rutine kreira sekstil i donosi sreću Jupiteru, vašem suvladaru, u vašem sektoru doma. To bi vas moglo motivisati da pronađete nove načine kako biste se osećali još povezanije sa svojim voljenima, na dnevnoj bazi.

Izvor: Atma.hr / Wanted A.N.