U današnjem zahtevnom vremenu, vrlo često se dešava da se osetimo “zaglavljeni” na poslu koji je previše zahtevan i dovodi do sagorevanja, ili nam ne ostavlja mesta za rast i napredak. A moguće je da smatramo i da nismo dovoljno nagrađeni za trud i rad koji svakodnevno ulažemo.

Astrolozi su predvideli koja bi 4 Zodijaka mogla da napuste posao i daju otkaz do kraja 2024, na osnovu njihovih karakteristika.

Iako je svaka osoba jedinstvena, određeni horoskopski znaci imaju tendenciju da donose hrabre odluke, kada je u pitanju karijera.

Saznajte da li ste jedan od njih i zašto biste mogli da napravite taj veliki korak.

Strelac

Strelci su avanturisti Zodijaka, uvek u potrazi za slobodom i novim iskustvima. Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije i sreće, Strelac ima stalnu potrebu da istražuje nove horizonte. Njihova strast za učenjem i otkrivanjem često ih vodi ka novim profesionalnim izazovima.

Strelčevi bi mogli da napuste posao do kraja godine, jer osećaju da sadašnji posao ograničava njihove mogućnosti i slobodu. Ako im posao ne pruža dovoljno izazova, ili mogućnosti za rast, oni će se brzo odlučiti za promenu. Poseduju želju za konstantnim ličnim razvojem i iskustvima koja im proširuju vidike.

Upravo zato stalno traže nove mogućnosti, koje će im omogućiti da se razvijaju i napreduju.

shutterstock_2174737893.jpg
Shutterstock 

Vodolija

Vodolije su poznate po svojoj originalnosti i inovativnosti.

Pod vladavinom Urana, planete promena i revolucije, Vodolije imaju prirodnu tendenciju da razmišljaju van okvira i traže nekonvencionalna rešenja. Njihova želja da poboljšaju svet, često ih vodi do poslova koji im omogućavaju da rade na inovativnim projektima, piše Index.

Vodolije bi mogle da napuste posao do kraja godine, jer smatraju da trenutno radno mesto ne zadovoljava njihove kreativne i intelektualne potrebe. Ukoliko njihov posao ne pruža dovoljno prostora za inovacije, ili se osećaju zarobljenim u konvencionalnom okruženju, Vodolije će se brzo odlučiti za promenu.

Poseduju potrebu za slobodom izražavanja i radom na projektima koji imaju smisao i svrhu. To ih pododstiče da traže mogućnosti koje će im omogućiti da ostvare svoje vizionarske ciljeve.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energiji, odlučnosti i želji za akcijom.

Pod vladavinom Marsa, planete rata i akcije, Ovnovi su rođeni lideri, koji uvek traže nove izazove. Njihova strast i entuzijazam čine ih prirodnim preduzetnicima i pionirima u svojim oblastima. Ovnovi bi mogli da napuste posao do kraja godine, pošto smatraju da trenutni ne ispunjava njihove ambicije i želju za postignućem.

Ukoliko osećaju da stagniraju, ili ako njihov rad ne pruža dovoljno mogućnosti za rast i napredovanje, Ovan će brzo odlučiti da napravi rez. Poseduju stalnu potrebu za adrenalinom i izazovima.

Upravo ona ih “gura” da traže prilike, koje će im omogućiti da pokažu sposobnosti i ostvare svoje ciljeve.

Šta donosi retrogradni Mars?
Shutterstock 

Devica

Device su poznate po svojim analitičkim veštinama, oku za detalje i težnji ka savršenstvu.

Nalaze se pod vladavinom Merkura, planete komunikacije i intelekta. Zato su Device su pedantne i organizovane osobe, koje teže da postignu visoke standarde u svom poslu. Device bi mogle da napuste posao do kraja godine, jer smatraju da trenutni ne ispunjava njihove visoke standarde, ili nije dovoljno izazovan.

Ako se osećaju neispunjeno, ili im posao ne dozvoljava da iskoriste analitičke veštine, Device će brzo odlučiti da naprave promenu.

Poseduju urođenu potrebu za redom, organizacijom i postizanjem visokih standarda.

Bonus video

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva TikTok/tohpazzz

Izvor: Index/ Wanted A.N.