Znajući ove dana, možete ispravno planirati stvari, izbegavajući probleme. Evo najizazovnijih dana u junu prema astrolozima.

4. jun – Merkur u konjunkciji sa Jupiterom i Sunce u konjunkciji sa Venerom

Ovo je možda najopasniji dan u junu. Ovog dana biće dva negativna aspekta – konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Sunca sa Venerom.
Ova četiri objekta su, naime, odgovorna za gotovo sve oblasti života, prema astrolozima, i savetuju da budete oprezni i ni u kom slučaju ne rizikujete. 
4.6. treba biti oprezan u svemu bez izuzetka.

9. jun – Mars ulazi u znak Bika

Mars u Biku se oseća veoma loše. Ovaj dan i narednih nekoliko nedelja biće obeleženi izuzetno visokim nivoom agresije i apsolutno nemotivisani.
Devetog će doći do eksplozije negativnosti na svim nivoima – kod kuće, na ulici, na društvenim mrežama, na poslu. Budite izuzetno oprezni sa svojim rečima i ne odgovarajte agresivno na napade neprijatelja.
Takođe na ovaj dan ne bi trebalo da budete osvetoljubivi.

5 loših datuma u junu 2024
Shutterstock 

14. jun – Sunce i Merkur u konjunkciji

Ovo je veoma opasan dan, ali prilično predvidljiv.
Savetujemo vam da uvek vodite evidenciju šta se dešava vama i ljudima oko vas ovog dana kako biste razumeli kako Sunce i Merkur utiču na vas i vašu energiju.
Među opštim zabranama razlikujemo zabranu putovanja i promena u okruženju, kupovine i ozbiljnih finansijskih transakcija.

17. jun je najnepredvidiviji i najkontroverzniji dan

Ovaj dan će obeležiti tri događaja odjednom. Prvi je povoljan, a radi se o tranzitu Venere u znak Raka, gde joj je veoma udobno. To znači da ćemo u narednim nedeljama imati mnogo energije i entuzijazma, ali će istog dana i Merkur preći u znak Raka.
Ova planeta je izuzetno destruktivna u ovom znaku, tako da je skoro sva pozitivnost Venere poništena negativnošću susedne planete. Ovo je opasan dan za finansijske aktivnosti i aktivnosti uopšte.
Povrh toga, Merkur i Venera će ući u međusobnu konjunkciju, koja će biti poslednji ekser u kovčegu Venerine pozitivnosti. Kao rezultat toga, dan će postati veoma, veoma nepredvidiv i haotičan.
Budite izuzetno oprezni.

29. jun - početak retrogradnog Saturna

29. jun je opasan dan zbog Saturna, koji će se okrenuti i početi da se 'kreće u suprotnom smeru'. To dovodi do formiranja netačnih mišljenja o ljudima i događajima.
Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke ili prenagljene zaključke. Sistem vrednosti mnogih ljudi može se drastično promeniti, što ne treba vređati.
U opasnim danima važno je čuvati se ne samo loših misli, već i komunikacije sa toksičnim okruženjem. Skrivene opasnosti i nevolje mogu doći od loših ljudi.

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted A.N.