Pun Mesec 25. marta otvara novu fazu života za određene horoskopske znakove. Donosi im promene, zaceljenje starih rana, i snagu za nove poduhvate, produbljivanje odnosa ili pak pronalaženje mira.

Bik

Pun Mesec poziva vas da duboko razmislite o svom životnom smeru. Od ovog trenutka dobijate novu snagu, koja će promeniti i vaš društveni položaj i profesionalne težnje.

Ovo može biti sjajan trenutak za stratešku procenu vaših poslovnih ambicija. Može doći do otkrivanja određenih neusklađenosti, ali će se to brzo srediti što će dovesti do sjajnog ishoda na kraju. 

Prihvatite ličnu sposobnost koju nosite u sebi i iskoristite to da se istaknete i napravite značajne korake u svom profesionalnom životu. Sadašnji je trenutak pun prilike koja vas tera da je zgrabite s obe ruke!

Pun Mesec donosi sreću za neke znake.
ganapathy-kumar-9kbsq91NFwg-unsplash.jpg 

Ali zapamtite, put do uspeha posut je preprekama i testovima izdržljivosti. Suočavanje s nevoljama je svojstveno svakom značajnom dostignuću.

Zato je bitno da verujete urođenoj sposobnosti vođstva, a to će biti sasvim dovoljno da unapredite svoju karijeru i iskoristite prilike. Takođe, finansijska razboritost je vaš saveznik tokom ove faze.

Pažljivo upravljanje vašim resursima omogućiće vam mir u danima koji dolaze. Mudro upravljajte ovim razdobljem i nagrade će biti višestruke.

Devica

Pun Mesec vas poziva da budete centar sopstvene životne priče, odnosno da sebe stavite na prvo mesto, i da se držite svoje istine sa uverenjem i jasnoćom. Ovaj nebeski događaj poziva na introspekciju, nudeći ogledalo vašoj duši u kojoj se ogleda vaša evolucija i suština vašeg bića.

Trenutak je da priznate da su vaša prošla iskustva odskočna daska, a ne okovi, koja ilustruje vaše putovanje rasta i transformacije.

Očekujte značajne promene tokom ovog punog Meseca – vreme koje je sinonim za transformaciju i kulminaciju. To je prilika za otpuštanje svake skrivene gorčine ili nerešenih osećanja.

Ova faza obećava pozitivnost, s kosmičkim silama koje se slažu u vašu korist. Osnažene novostečenim samopouzdanjem, prepreke koje su se nekada činile zastrašujućima sada će se smanjiti pred vašim nepokolebljivim duhom.

Pun Mesec rešava probleme za 4 znaka.
Shutterstock 

Održavajte svoju vitalnost i fokus, i oduprite se privlačnosti ishitrenih odluka; vaša unutrašnja mudrost vaš je najpouzdaniji vodič tokom ovog vremena.

Vaš život ulazi u harmoničnu fazu, odnosno razdoblje stabilnosti. Prihvatite ovu ravnotežu, ali ostanite oprezni.

Pročitajte još: 3 ZNAKA BIĆE MILJENICI SUDBINE U APRILU: Imaće sve što požele, ali će samo jedan morati da bira - ili novac ili ljubav

Rak

Vaš glavni fokus bi trebalo da bude da se "usidrite" i probudite veru u sebi, kao i da prihvatite sopstveni potencijal rasta. Pun Mesec baca svetlo na vaše odnose, i pomaže vam da uočite dinamiku koja vas hrani i identifikujete one koje koče vaš napredak.

Ako otkrijete da su određene veze na klimavom tlu, ova bi mesečeva faza mogla bi pojačati te izazove. Ipak, to je takođe povoljan trenutak za jačanje veza kroz uzajamnu odgovornost i spremnost na prilagođavanje.

Pun Mesec rešava probleme veza.
leandra-rieger-31p65jYy7gE-unsplash.jpg 

Prihvatite ovo razdoblje kao priliku da proširite svoje intelektualne i emocionalne horizonte. Oslobodite se ograničenja konvencionalnog razmišljanja i uživajte u raskoši života. Sada stečeni uvidi mogli bi utrti put ostvarenju vaših najambicioznijih težnji.

Dok vaš profesionalni život zahteva marljivost, strateška organizacija će vam pomoći, dopuštajući trenutke zasluženog odmora.

Finansijski, plime se okreću u vašu korist, otvarajući nove izglede. Zgrabite ove prilike raširenih ruku, pazeći da vam ne izmaknu nezapaženo.

Škorpija

Vaša neumoljiva predanost vašem profesionalnom usponu i potrazi za isticanjem vredni su divljenja, ali zapamtite da postignuća u karijeri nisu sve, naročito ako to dolazi nauštrb vašeg ličnog života.

Ovaj pun Mesec osvetljava temelje vašeg bića – vašu porodicu i korene i tera vas da razmišljate o svemu što radite i kako to utiče na vašu sadašnjost. 

Ako vas opterećuju porodične priče ili zategnuti roditeljski odnosi, ova vam mesečeva faza daje snagu da se suočite s tom dinamikom i da je rešite.

Nalazite se na ključnom trenutku, spremni da rešite dugotrajne probleme u odnosima. Sada je trenutak da preispitate svoj pristup i usvojite nove strategije za ispunjenje i vezu koju tražite.

Bonus video:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Izvor: Atma.hr/ Wanted J. S.