Mesec april biće fantastičan po pitanju poslovnih uspeha za tri znaka, jer će im se otvoriti novi putevi i šanse da napreduju. Ipak, od svih, jedan će imati poteškoće kada se radi o ljubavi, te je izvesno da će po tom pitanju morati da se pomuče.

Ovan

U ovom znaku ćemo imati i mlad Mesec. Odluke mogu postati smelije i rizičnije. Ne treba se ničega plašiti. Češće preuzimajte inicijativu u svim stvarima. Ne budite kukavice i lenji. Radujte se ne samo pobedama. Poteškoće i porazi su vaša tačka rasta. Moguće su provokacije drugih, pa pokušajte da na njih odgovorite dostojanstveno.

Sve vam postaje moguće ovog meseca. Moći ćete da sprovedete niz zanimljivih planova i ideja. Stvarate jaku osnovu za svoje blagostanje u bliskoj budućnosti. Budite spremni da radite na sebi. U ličnom životu vas očekuju neverovatni događaji. Ako ste slobodni, na putu ćete sresti razne ljude. Ali morate napraviti pravi izbor. Ako ste u vezi, obratite više pažnje na svoju porodicu i prijatelje. Situacija u karijeri se razvija na najpovoljniji način. Možete pronaći nove poslovne partnere. Učestvujte u raznim projektima. Nivo vašeg prihoda će ostati isti ako se ne trudite. Vaše zdravlje možda nije najbolje. Pokušajte da ne podlegnete apatiji, češće se bavite sportom.

Neki znaci že imati sreće sa parama u aprilu.
Pexels/Pavel Danilyuk 

Pročitajte još:LJUBAVNI HOROSKOP: Rakovi se zaljubljuju, a ukoliko ste OVAJ znak i razmišljate o AFERI - nemojte! Nije to osoba za vas

Vaga

Ovog meseca imaćete mnogo otkrića. Možete ići na putovanje i čak steći nova poznanstva. Budite ispunjeni entuzijazmom. Možda ćete se suočiti sa poteškoćama u privatnom životu. Postoji rizik od razdvajanja ako veza postane napeta. Ako ste slobodni, ovo nije vreme da se fokusirate na pronalaženje srodne duše. Na poslu ćete imati mnogo različitih stvari koje treba da radite. Izvršićete nekoliko zadataka odjednom. Malo je verovatno da možete postići dobar rezultat. Ipak, imate šansu da uspešno promenite posao. Finansijski problemi se moraju rešiti sada. Vaše zdravstveno stanje će biti stabilno. Ali morate pratiti dobrobit svojih najmilijih.

Devica

Finansijski uspeh i profit u vašem omiljenom poslu nisu sve što april 2024. sprema za zemljani znak.

Device će jasnije osetiti ljubav voljenih, a usamljeni predstavnici znaka naći će svoju srodnu dušu. Tamara Globa takođe savetuje da obratite pažnju na zdravlje – tokom perioda aktivnog razvoja potrebno je da slušate svoje telo i održavate ga u formi.

Bonus video:

"DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU!" Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN Kurir televizija

Izvor: Krstarica/ Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.