Stručnjaci za numerologiju smatraju da su određeni brojevi veoma moćni, te tako i sami datumi nose snažnu energiju koja može odlučiti nečiji dalji tok života. 

Tako se 4 datuma smatraju za najsrećnije. Proverite da li ste među onima koji će uvek imati uspeha i u poslu, i u ljubavi.

25. decembar

Verovali ili ne, Božić donosi posebnu dozu sreće onima koji su rođeni upravo na taj datum. Ovi srećnici su preplavljeni toplinom, ljubavlju i zajedništvom. Osim toga, praznično raspoloženje često se proteže na njihove svakodnevne živote, čineći ih prirodno sklonima osmehu i pozitivnosti.

1. april

Prvi dan aprila nije samo rezervisan za zbijanje šala, već i za rođendane najvećih optimista. Oni koji se rađaju na početku aprila donose sa sobom svežinu proleća i energiju sunčevih zraka. Njihova priroda puna entuzijazma pomaže im da pronađu sreću čak i u najmanjim stvarima.

Najsrećniji datumi.
Unsplash/Estée Janssens 

Pročitajte još: POČELA JE NOVA ASTROLOŠKA GODINA: Otkrivamo šta donosi svakom znaku, ali i koja 3 će imati sreće i novca do kraja 2025.

7. jula

Oni koji slave svoj rođendan 7. jula imaju sreću da su rođeni usred leta, kad je sve ispunjeno živopisnim bojama i toplim zrakama. Njihova duša diše uz ritam leta, zbog čega su otvoreni za avanture.

19. oktobra

Oni koji su rođeni 19. oktobra takođe su veliki srećnici. Njihova romantična priroda i sklonost dubokim razmišljanjima često im pomažu da cene sve što im život pruža, prenosi Index.hr.

Bonus video:

"OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE" Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025. Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.