Iako smo navikli da se oslanjamo na gregorijanski kalendar i 1. januar računamo kao početak novog kruga oko Sunca, astrolozi imaju drugačija pravila i novu astrološku godinu računaju od 21. marta.

Neki znaci će imati sreće u narednih 12 meseci, dok će drugi morati da otvore četvoro očiju. Proverite da li ste među "srećnicima" ili međ' onima koji treba da budu na oprezu.

Ovan

Astrološka nova godina donosi Ovnovima priliku da se fokusiraju na svoje lične ciljeve i ambicije. Ovo je period kada će Ovnovi imati priliku da pokažu svoju hrabrost i inovativnost u ostvarivanju svojih želja. U ovoj astrološkoj godini postići ćete velike uspehe na polju posla i finansija.

Ovnovi će imati sreće sa novcem.
Pexels/Pavel Danilyuk 

Bik

Bikovi će se do narednog proleća fokusirati na materijalnu situaciju. Za Bikove, astrološka nova godina donosi naglasak na finansijsku stabilnost i materijalnu sigurnost. Bikovi će imati priliku da se posvete svojim finansijskim ciljevima i da pronađu nove načine za povećanje svoje imovine. Iskoristite narednih 12 meseci da se materijalno zbrinete.

Blizanci

Blizanci će tokom astrološke nove godine biti podstaknuti da se fokusiraju na svoje komunikacione veštine i odnose sa okolinom. Ovo je period kada će Blizanci imati priliku da unaprede svoje veštine komunikacije i da pronađu nove načine za povezivanje sa ljudima oko sebe. Mnogi Blizanci će do idućeg proleća upoznati svoju srodnu dušu i odlučiti se za proširenje porodice.

Rak

Za Rakove, astrološka nova godina donosi naglasak na lični razvoj i emotivnu stabilnost. Rakovi će imati priliku da se posvete svojim unutrašnjim potrebama i da pronađu načine za negovanje svojih emotivnih veza. Posao će vam biti u drugom planu.

Neki znaci će više raditi na sebi.
nikola-topic-JuUcd60mkQE-unsplash.jpg 

Lav

Lavove čeka ljubav na javnom mestu. Astrološka nova godina donosi Lavovima priliku da se istaknu u društvenim krugovima i da pokažu svoje kreativne talente. Ovo je period kada će Lavovi imati priliku da se posvete svojim hobijima i interesovanjima, te da pronađu nove načine za izražavanje svoje kreativnosti. Ljubav vam se smeši na nekom javnom mestu.

Devica

Za Device, astrološka nova godina donosi naglasak na zdravlje i blagostanje. Device će imati priliku da se posvete svojoj fizičkoj kondiciji i da pronađu načine za unapređenje svog zdravlja i vitalnosti. Na poslovnom polju neće imati želju da prave radikalne korake, baš kao ni u ljubavi. Trudićete se da uživate u onome što ste do sada izgradili sa kolegama i voljenom osobom.

Vaga

Vage će tokom astrološke nove godine biti podstaknute da se fokusiraju na svoje odnose i partnerske veze. Ovo je period kada će Vage imati priliku da neguju svoje emotivne veze i da pronađu nove načine za uspostavljanje ravnoteže u svojim odnosima. Na poslovnom planu neće biti značajnijih promena. I dalje ćete ulagati mnogo energije da svoje ciljeve sprovedete u delo. Čuvajte se skrivenih neprijatelja.

Vage će ući u emotivni odnos.
instagram/shepelevich 

Škorpija

Nova astrološka godina Škorpijama donosi velike uspehe na svim poljima. Astrološka nova godina donosi Škorpijama priliku da se fokusiraju na svoje kreativne projekte i lični izražaj. Ovo je period kada će Škorpije imati priliku da istraže svoje kreativne potencijale i da pronađu nove načine za izražavanje svoje individualnosti. Ova astrološka godina za vas će biti godina koju će obeležiti velika ljubav sa osobom koja dolazi iz inostranstva.

Strelac

Za Strelčeve, astrološka nova godina donosi naglasak na porodične odnose i stabilnost u domu. Strelčevi će imati priliku da se posvete svojoj porodici i da pronađu nove načine za negovanje harmonije u svom domu. Na poslovnom planu predstoje dobre prilike, a samo će od vas zavisiti da li ćete ih iskoristiti ili ne. Slična situacija čeka vas i na emotivnom planu: prilika će biti, pogotovo tokom leta, pa ih nemojte propustiti

Jarac

Astrološka nova godina donosi Jarčevima priliku da se fokusiraju na svoju karijeru i profesionalni razvoj. Ovo je period kada će Jarčevi imati priliku da postave nove ciljeve u karijeri i da pronađu nove načine za ostvarivanje uspeha na poslovnom planu. Iznenadni susret sa osobom iz prošlosti nateraće vas da se prisetite koliko je lepo imati nekog pored sebe.

Pročitajte još: POMRAČENJE SUNCA DONOSI SREĆU ZA 4 ZNAKA: Debelo će profitirati - em će imati dobru zaradu, em će im sve ići od ruke

Vodolija

Vodolije će do narednog proleća biti okrenute sebi i svojim potrebama koje su dugo zapostavljale. Za Vodolije, astrološka nova godina donosi naglasak na ličnu slobodu i samostalnost. Vodolije će imati priliku da istraže svoje individualne potrebe i da pronađu nove načine za izražavanje svoje jedinstvenosti. Na tom zanimljivom putovanju ka središtu duše pojaviće se neko ko će poželeti da sa vama deli dobro i zlo. Budite otvoreni za nova iskustva.

Ribe

Astrološka nova godina donosi Ribama priliku da se fokusiraju na svoje duhovne potrebe i unutrašnji mir. Ribe će imati priliku da se posvete svojoj duhovnosti i da pronađu nove načine za povezivanje sa svojom unutrašnjom suštinom. Do narednog proleća Ribe će nepogrešivo znati čemu više nema mesta u njihovom životu. Lako ćete se oprostiti od svega što vam ne donosi radost i što vas sprečava da napredujete. U narednih godinu dana mnoge Ribe će konačno pronaći svoju svrhu.

Bonus video:

Znaci koji su ušli u svoju "nemam problem da budem zao" eru TikTok/spiritualweatherman

Izvor: Krstarica.com/ Wanted J. S.