Mnogi ljudi ne pokazuju često svoja osećanja, ali mnogo više skrivaju tugu nego sreću. Bilo da se radi o raskidu, emotivnom videu na društvenim mrežama ili stresnom periodu u životu, neki horoskopski znaci će zadržati tugu za sebe i skoro ih nikada nećemo videti da plaču. Jednostavno ne vole (ili ne mogu) da pokažu svoja osećanja na takav način, a suze su za njih zaista retkost. To ih ne čini nužno manje emotivnim, već samo veštijim u skrivanju svojih pravih emocija. Kada govorimo o horoskopskim znacima koji retko plaču, ova karakteristika se najčešće povezuje sa vladajućom planetom i elementima. Vodeni znaci po prirodi plaču više od drugih, dok su vatreni razdražljiviji i emotivniji, ali zato zemaljski i vazdušni znaci, uopšte, ne treba da se plaše da puste suzu u neočekivanim situacijama.

Bik

Ako imate bilo kakvu vezu sa Bikom u vašoj astrološkoj karti, velike su šanse da niste plakali mesecima ili čak godinama. Nije važno sa kakvim problemima ste se suočili, suze vam ne idu na oči. Naravno, osećate se ljutito, nervozno i bezvoljno, ali to nikada nije razlog za plač. Bikovi su prirodno previše ponosni da bi pokazali ranjivost, a suze vide upravo kao to. Bikovi su takođe veoma tvrdoglavi, pa će, ako žele da zaplaču, učiniti nešto da smire tu potrebu – u miru će otići u šetnju, trenirati ili slušati muziku.

Bikovi će u miru otići u šetnju
Shutterstock 

Vodolija

Vodolije žive u svom malom svetu, a to znači da je do realnosti teže doći. Verovatnije je da će im slatki video snimci izmamiti osmeh na lice umesto suza. S obzirom da su Vazduh, oni su sami po sebi malo emocionalno udaljeniji, što znači da na život gledaju više analitički i kroz racionalnost, a manje kroz emocije i osećanja. Kod njih nema suza od sreće ili nervoze, eventualno kada je tuga velika i logična.

Jarac

Jarac je još jedan znak koji će retko pustiti suzu, a takođe je blizu vrha najmanje emotivnih znakova zodijaka. Zemljani znak stoji veoma čvrsto sa nogama na zemlji i svemu pristupa praktično i racionalno, a emocijama nije mesto u donošenju odluka u njihovom životu. Jarčevi ne rešavaju stres i nervozu plačem, već odgovorima i rešenjima koja će pomoći da ova osećanja nestanu, a po prirodi se odlično nose sa teškim situacijama i kroz njih vode sve bliske ljude. Jarac nema vremena za suze, samo za praktična rešenja.

Bonus video

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: miss7hr/ Wanted V.P.