Ukoliko ovog meseca planirate neke bitne stvari, odluke ili poteze koji mogu dugoročno uticati na vaš život, astrolozi savetuju da to ostavite za neke od najsrećnijih dana u martu, a u nastavku otkrijte koji dan je posebno taličan svakom horoskopskom znaku.

OVAN

Najsrećniji dan za vas biće 19. mart 2024. godine. Merkur i Sunce stvaraće skladnu vezu u porodičnoj kući. Biće to dan kada ćete lako moći da se oslonite na svoju intuiciju. Ovo će vam pomoći da donesete najbolje odluke.

BIK

Najsrećniji dan za vas biće 10. mart 2024. godine. Tada će u kuću novca ući mlad Mesec u Ribama. Možda ćete imati značajnu finansijsku dobit. Zvezde će vam pomoći da ostvarite značajan napredak.

Pojedini datumi biće srećni za neke znake.
Freepik/fabrikasimf 

BLIZANCI

Najsrećniji dan za vas biće 10. mart 2024. godine. Mlad Mesec u Ribama ući će u vašu kuću karijere. Saturn je u Ribama od 2023. i nastavio je da se kreće kroz vašu kuću karijere. Ova lekcija vas je naterala da često razmišljate o svojoj profesionalnoj budućnosti. Zvezde kažu da je ovo vaša prilika da razmislite o promenama.

RAK

Najsrećniji dan za vas biće 9. mart 2024. godine. Ovaj dan će aktivirati vašu kuću karijere. Razmišljaćete mnogo više o mogućnostima koje imate za lični rast i razvoj. Vreme je da donesete odluku i pozabavite se dodatnom edukacijom.

LAV

Najsrećniji dan za vas biće 19. mart 2024. godine. Sunce će ući u Ovna i aktivirati vašu kuću karijere. To je dan pun obilja. Odluke koje ćete doneti tokom ovog perioda pomoći će vam da napredujete na poslu. Uspeh će vas naterati da na stvari gledate drugim očima.

DEVICA

Najsrećniji dan za vas biće 25. mart 2024. godine. Ovaj dan vas poziva da posvetite više pažnje svom zdravlju. Uživaćete u lepim porodičnim trenucima i pokušati da napunite baterije. Biće to dan kada ćete učiniti više stvari za sebe. Nećete više brinuti o svojoj budućnosti.

Neki dani će biti sjajni da provedete vreme sa porodicom i prijateljima.
Shutterstock 

VAGA

Najsrećniji dan za vas biće 10. mart 2024. godine. Mlad Mesec u Ribama odmaraće se u kući motivacije. Biće to dan kada ćete se osećati snažno i moći ćete da donosite mnogo jasnije odluke za svoju budućnost. Sledi period koji će biti izuzetno prosperitetan.

ŠKORPIJA

Najsrećniji dan za vas biće 31. mart 2024. godine. Poslednji dan u mesecu biće onaj koji će vas naterati da proširite svoje vidike. Bićete mnogo odlučniji, a zvezde će vam pomoći da donesete najbolje odluke.

STRELAC

Najsrećniji dan za vas biće 19. mart 2024. godine. Sunce će ući u Ovna i aktivirati kuću novca. Biće to mesec u kome ćete videti da se vaš prihod značajno povećava. Vreme je da uživate u plodovima svog rada.

Pročitajte još: KO ĆE U MARTU IMATI NOVCA, A KO NE? 3 znaka će biti baš srećne ruke, a samo jedan mora da pazi

Određeni dati su predodređeni za priliv novca.
Pexels/Karolina Grabowska 

JARAC

Najsrećniji dan za vas biće 25. mart 2024. godine. Proći ćete kroz proces transformacije. Mnogo više se fokusirajte na duhovnu stranu. Uspećete da postignete emocionalnu ravnotežu i mnogo bolje razumete svet oko sebe.

VODOLIJA

Najsrećniji dan za vas biće 25. mart 2024. godine. Za vas je to dan kada ćete možda otkriti pravu ljubav. Postaćete svesni osećanja osobe iz vašeg bliskog okruženja.

RIBE

Najsrećniji dan za vas biće 3. mart 2024. godine. Provešćete više vremena nego ikada sa svojim najmilijima i razumećete šta vam je zaista važno. Stvari će se promeniti u pravom smeru. To je dan za uživanje u malim životnim zadovoljstvima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.