Pred nama je još jedan pun Mesec, ovog puta, u znaku Lava, koji će nastupiti 25. januara 2024. Očekivano, ova pojava uticaće na svaki znak i doneće živopisnu energiju i dramatične promene, a u nastavku pogledajte kako će na pun Mesec reagovati svaki dan.

Ovan

Za Ovnove ovaj pun Mesec donosi dodatnu dozu samopouzdanja. Očekujte da će vaša prirodna hrabrost i inicijativa biti pojačani, što vam može pomoći u ostvarenju ličnih ciljeva.

Bik

Bikovi će osetiti potrebu za reevaluacijom svojih vrednosti i finansijskih odluka. Ovo je idealno vrijeme za razmišljanje o dugoročnim investicijama i stabilnosti.

Blizanci

Za Blizance ovaj Pun Mesec naglašava komunikaciju. Ovo je prilika da izrazite svoje misli i ideje na jasniji i učinkovitiji način, bilo u ličnim ili profesionalnim odnosima.

Rak

Rakovi će se fokusirati na dom i porodicu. Očekujte emocionalnu povezanost i jačanje porodičnih veza. Takođe može doći do potrebe za menjanjem ili osvežavanjem domaćeg okruženja.

Lav

Za Lavove, pun Mesec u njihovom znaku donosi pojačanje njihove prirodne harizme. Ovo je vreme kada će vaša liderstva i kreativna energija biti na vrhuncu. Iskoristite to za lični razvoj i izražavanje.

Devica

Device će se usredsrediti na unutrašnji rad i samopoboljšanje. Ovaj period može doneti povećanu samospoznaju, želju za organizacijom i efikasnošću.

Vaga

Za Vage pun Mesec naglašava socijalne odnose i partnerstva. Ovo je idealno vreme za izgradnju novih odnosa ili poboljšanje postojećih, kako u ljubavi, tako i u prijateljstvu.

Škorpija

Škorpije mogu osetiti povećanu strast i intenzitet u ličnim odnosima. Takođe, moguće je ponovno ocenjivanje karijernih ciljeva i ambicija.

Strelac

Za Strelčeve ovaj pun Mesec otvara vrata za nova učenja i širenje vidika. Putovanja ili istraživanje novih filozofija mogu biti posebno privlačni.

Pročitajte još: VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP: Blizanci se hlade u vezi, Rakovi su magnet za muškarce, a ONI mogu da očekuju NOVČANI POKLON

Jarac

Jarčevi će se suočiti s temama transformacije i obnove. Ovaj period može doneti duboke introspekcije i preispitivanja dugoročnih planova i ciljeva.

Vodolija

Vododlija će osetiti potrebu za jačanjem veza s drugima. Ovo je vreme za saradnju i deljenje ideja, te stvaranje novih partnerstava ili jačanje postojećih.

Ribe

Za Ribe, pun Mesec donosi fokus na zdravlje i svakodnevne rutine. Ovo je prilika za usvajanje zdravijih navika i poboljšanje kvaliteta života.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Index.hr/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!