Nema sumnje da će ova 2024. mnogim znacima biti godina života. No, dok će neki morati da popričekaju na dobre prilike, 4 znaka imaće više sreće, jer se njima dobre karte otvaraju već od 15. januara. 

Sve će im ići od ruke, i verovatno će rešiti neke probleme koji ih dugo muče. Proverite da li ste među njima.

Bik

Za Bika će 2024. godina biti posebno srećna na polju porodice. Oni će uživati u porodičnoj idili, a komunikacija i druženje sa rođacima i prijateljima doneće im mnogo zadovoljstva, ali i osećaj da im u životu sve ide nabolje. No, daleko od toga da neće biti pozitivnog pomaka i na drugim poljima - od 15. januara, kockice im se polako slažu i sve dolazi na svoje, a velike su šanse da ćete konačno rešiti neke probleme koji vas muče već neko vreme.

Bikovima ide na bolje.
Shutterstock 

Blizanci

Za Blizance će 2024. godina biti životna! Sreća na svakom koraku, sve što naume, to će i da ostvare. Finansije im kreću u pravom smeru, mnogo dobrih ponuda koje neće moći da propuste. Slobodni Blizanci će imati velike šanse da upoznaju srodnu dušu.

Strelac

Strelčevima sleduje velika sreća, naročito u drugoj polovini godine. Dolazi period napretka – sve će vam ići na ruku, i svaki trud urodiće plodom.

Pročitajte još: KAKVE ĆETE BITI LJUBAVNE SREĆE DO 15. JANUARA: Od Božića će gotovo svi imati bajku sa partnerima, sem OVA 2 znaka

Neki znaci će imati sreće od 15. januara.
Pexels/Karolina Grabowska 

Jarac

Jarčevima dolazi prosperitet na svim poljima, i već od kraja januara javiće se nove poslovne prilike koje mogu doneti velike i stabilne prilive novca. Ujedno, imaće sreće i na polju ljubavi – sve veze koje započnu u 2024. godini biće tajne i srećne.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.