sds

Ovan

Ovnovi, pripremite se za oluju u poslovnom svetu! Nakon godina truda, vaš šef konačno prepoznaje vaš talenat, ali postoji kvaka - ponudiće vam poziciju u inostranstvu. Hoćete li se usuditi da prihvatite ovaj izazov?

Ovnovi dobijaju ponudu koja se ne odbija.
Unsplash/Brooke Cagle 

Blizanci

Blizancima dolazi vreme finansijskih preokreta. Neočekivana nasledstva ili iznenadni dobitak mogu vam znatn olakšati život i biti vam podstrek za pametna ulaganja i pokretanje sopstvenog biznisa.

Lav

Lavovi, spremite se za emocionalni vrtlog. Osoba iz prošlosti se vraća u vaš život donoseći stara osećanja i pitanja bez odgovora. Hoćete li konačno naći mir?

Pročitajte još: KAKVA KARMA ČEKA SVAKI ZNAK U 2024: Koga čeka nagrada, a koga lekcija - otkrivamo da promenite loše u svoju korist

Lavovima se vraća stara ljubav.
Shutterstock 

Vaga

Vaga, pripremite se za preokret u porodičnim odnosima. Neočekivana porodična tajna će izaći na videlo, testirajući snagu vaših međusobnih veza. Božić će biti prilika za pomirenje i novi početak.

Jarac

Jarac, vaša disciplinovana priroda će biti izazvana. Neočekivana romantična avantura će vas podstaći da izađete iz svoje zone udobnosti. Božić bi mogao biti početak nove, uzbudljive ljubavne priče.

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Izvor: Glossy/Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.