Ova 2024. pojedinim parovima biće najbolja do sada. Njihova veza će se učvrstiti, a zajedno će privući i brojne nove prilike i ostvariti snove. Astrolozi tvrde da će posebno srećne ruke biti tri kombinacije znakova. 

Ovan i Škorpija

Ovde je reč o veoma moćnom paru sa više nego uzbudljivom vezom koja će nositi dvostruko više senzualnosti, smelosti i briljantnosti. Dinamični dvojac nema šta neće moći da ispuni u 2024, a iako će se na trenutke odnos činiti haotičnim i previše intezivnim, prepreke ćete lako premostiti. 

Ova kombinacija neverovatno je usklađena u svojim osnovnim vrednostima i ciljevima, te će ovaj odnos biti pokretač i da ostvare sve ono što su zacrtali na svojoj "wish listi" za 2024.  

Pojedini znakovi će manifestovati uspehe na svim pokjima kroz svoje ljubavne priče.
instagram/wendyswan 

Pročitajte još: VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA 2024: Kome se smeši unapređenje, a kome propast? Ipak, 3 znaka će posebno biti srećne ruke

Strelac i Bik

Kada govorimo o hemiji, ovaj par spada u one kod kojih se ista može seći makazama koliko je očigledna i vidljiva. Može se dogoditi da je odnos i krenuo iz neke neobavezne varijante, ali je evoluiralo u ozbiljan potencijal i dugotrajnu žudnju za više, a ove nove godine, ovaj horoskopski par će se upustiti u testiranje njihovog odnosa. Strelčevi će naći lojalnog i strastvenog (i zaštitničkog) saputnika u Biku. Bikovi, možda nikada nećete zaista ukrotiti divljeg Strelca, ali barem znate da vaša vatrena "igra" nikada neće biti dosadna. Vas dvoje ćete u 2024. pronaći jedinstvenu i čudesnu vrstu privrženosti jedno drugom, i definitivno ćete provući dobru energiju i ka drugim poljima, piše collective.world.

Vaga i Lav 

Lavovi će uživati dok vode nežne Vage na putu do otkrivanja njihove žestine, snage i novog samopouzdanja. Sa druge strane, Vage će biti oduševljene Lavovim naporima da im otkriju nove svetove za istraživanje.  2024. godine, vas dvoje ćete zajedno manifestovati čuda koja će prkositi očekivanjima i podići standarde šta znači iskusiti pravu ljubav srodnih duša. Kada udružite snage, možete stvoriti pozitivne promene u svojim svakodnevnim svetovima, što znači da ćete u isti mah uživati u romansi, a da će vam usput cvetati i na drugim poljima, naročito ako sarađujete zajedno. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.