Nakon više nego turbulentne godine, u novu 2024. ulazimo pod uticajem retrogradnog Merkura, no to neće uticati na sve znake. Prema astrološkim prognozama, pojedince čeka najbolja godina ikada, a druge velike muke.

Otkrijte kakvu sudbinu zvezde kreiraju vašem znaku u 2024.

OVAN

LJUBAV: Tokom većine godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita po vašu privatnost, osim što ćete u dane oko 8. aprila za veme pomračenja Sunca u vašem znaku, verovatno intenzivno razmišljati o sebi, o svojoj poziciji kako u svetu, tako u odnosima. Sve ostalo će biti dobro, a poslednja dva meseca vaš će privatni i ljubavni život će se nešto više intenzivirati, biće više događaja, zbog tranzita Marsa kroz vašu 5. kući ljubavi. Znaćete kvalitetno i efikasno da komunicirate. To će biti dobitna kombinacija za one koji još traže srodnu dušu. Budite otvoreni kakvi jeste iskreni. Povoljan položaj Venere će vam još više pomoći od 1.do 24.januara, od 8. do 30.aprila kad je u vašem znaku, a potom opet od 12.jula do 6.avgusta, te od 18.oktobra do 12.novembra.

ovnovi će imati sreće.
Pexels/Karolina Grabowska 

KARIJERA: Mnogi među vama će samo nastaviti da grade ono što su uspešno započeli poslednjih godinu, dve. Ništa vas neće zaustaviti, a poneka setna misao neka samo bude blaga kočnica opreza da se ne zalećete. Držite se realnih procena, ali ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavljajte u realne okvire i vrata će se otvarati. Zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca moguć je neočekivano velik dobitak tokom proleća. Nemojte se opuštati, nego predano radite dalje. Posebno dobro u nastavku su postavljeni svi poslovi povezani sa kontaktima, komunikacijom, medijima, internetom, kraćim putovanjima, izražavanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage tokom cele godine, a posebno poslednja dva meseca. Zdravlje će vas služiti dobro, a najveći izazov na tu temu biće povremene i prolazne tužnjikave misli. Setite se one “Udri brigu na veselje” i sve će biti super.

BIK

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine pa sve do 26.maja, bićete dobre volje. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnog druženja. Tako će svi oni koji su još sami lakše naći nekog ko će im ulepšati dane. Oni u stabilnim vezama zbog svog optimističnog pristupa, poboljšaće svoje odnose sa voljenom osobom, a i neke okolnosti će im u tom smislu ići na ruku. I u nastavku godine osećaćete se dobro uz poneku trzavicu zbog još uvek prisutnog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva će biti na testu, a neka ćete i prekinuti ili zapustiti. Poslednja dva meseca u godini ćete se angažovati oko uređenja doma ili nečeg povezanog sa tom temom. Dobru Veneru iskoristite od 24.januara do 17.februara, od 30.aprila do 24.maja kad je u Biku, od 6. do 30.avgusta, te od 12.novembra do 8.decembra

KARIJERA: Jupiter vam je dao prilike koje se ne propuštaju pa ćete biti u poslovnom uzletu ili ćete bar u duši biti zadovoljni postignutim, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, nego ćete više igrati na poverenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere pojačaće vaš uticaj na druge u tom smislu, ali kod mnogih će se to događati postepeno, čak će vam se činiti nevidljivo. Tek kasnije ćete postati svesni koliko deluje. Biće i tema u poslu sa čijim plodovima nećete biti zadovoljni jer ne dosežu vaše ambicije, ali objektivno za to nemate pravog razloga. Dve eklipse u vašem 6. polju službe možda donesu neke promene na radnom mestu, u dane oko 25.marta i oko 2.oktobra

Pojedini znaci će imati sreće
Pexels/ cottonbro studio 

ZDRAVLJE&SAVET: Prolazićete kroz sasvim različite faze – biće tu osećaja nemoći, onda nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak i u paketu. Uvek birajte ono od čega se osećate dobro, a ostalo pustite nek’ ide što dalje od vas. Takve stvari zanemarite.

BLIZANCI

LJUBAV: Do maja ćete verovatno balansirati sa strogim kriterijima ili nemogućim zahevima prema drugoj strani, a onda ćete, nakon 26.maja, postati prijatniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji. Uz poneku prolaznu gunđajuću lamentaciju, ali zanemarivog karaktera. Zbog optimizma koji će cele godine dobijati bitku sa pesimizmom, uspevaćete da održite dobro raspoloženje kako u sebi, tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. I samci će tako lakše nalaziti nekog za sebe. Nema ničeg što bi vas sputavalo na putu do sreće u privatnom životu osim vas samih. Znači da od vas to i ozavisi. Uživajte u danima kada vam je naklonjena Venera između 17.februara i 12. marta, posebno od 24.maja do 18.juna kad je u vašem znaku, od 30.avgusta do 24.septembra, te od 8.decembra do kraja godine.

KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratiće vas veći deo godine. Budite mudri i uvek preispitujte svoju lestvicu vrednosti i prioriteta, pa ako vam nešto baš nije bitno, pustite da na jedno uho uđe, a ne drugo neka izađe. Jupiter u vašem znaku od 26. maja, pa sve do kraja godine ublažiće spomenute situacije i sa svime ćete se nositi lakše, a pred vama će se otvoriti i lepe prilike za rast i razvoj u profesionalnom pogledu. Budite budni i iskoristite sve najbolje što možete i znate. Poslednja dva meseca godine ćete provesti u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja povezana poslom ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, vi ćete u tome uživati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekada će vas mučiti niz pitanja na koje nećete odmah znati odgovore. Vaša znatiželja će biti u ozbiljnim iskušenjima, ali ne žurite sa razotkrivanjem, jer će neke stvari moći da osvetli samo strpljenje i realan odnos prema životu. Ne zaboravite na to.

RAK

LJUBAV: Ništa bitno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš skladan privatni i ljubavni život. Ako ste u dužoj vezi, tiokom ove godine svoj odnos ćete još više učvrstiti, a ako ste još sami, imaćete sasvim dovoljno samopouzdanjada se otvorite i zbližite sa dragom vam osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom rečju – stabilna. Oni koji studiraju ili uče, verovatno će morati da ulože malo više napora ili će im ambicije biti izraženije na tom planu pa je moguće da će ljubav malo stavljati po strani. Stoga, ako ste u vezi, jedino pazite da baš ne zapostavite voljenu osobu. Tokom proleća je moguć neočekivani srećan susret sa nekim starim prijateljem ili prijateljicom koji će vas istinski ispuniti. Venera vam je naklonjena od 12.marta do 8.aprila, od 18.juna do 12.jula kad je u Raku, te od 24.septembra do 18.oktobra.

KARIJERA: Vaši interesi i teme koje će vas pretežno zaokupljati tokom ove godine neće biti fokusirani na posao. Stoga će mnogi odrađivati ono što treba i biće im više manje dobro. Ono što će vas više zanimati će biti istraživanja novih područja kojima ćete pristupati studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za profesionalno usavršavanje ili će poći na neki put gde će doseći nova znanja. Sve to će se događati planirano i biće uglavnom stabilno, a činiće vas zadovoljnijom osobom. Danima oko 8.aprila kad se događa Sunčeva eklipsa u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su promene sa kojim ćete se dobro nositi. Odluke u vezi toga donosite bar dan kasnije nakon što eklipsa prođe.

ZDRAVLJE&SAVET: Svakim danom osećaćete kako se u vama sve više stvara temelj za neko lepše I sigurnije sutra. Rezultat je to nekih stabilizirajućih dužih tranzita zbog kojih će vam porasti samopouzdanje, a moći ćete i da planirate na duže staze. Budite mudri.

LAV

LJUBAV: Tek što se vaše ljubavno nebo očistilo od zahevnih planetarnih uticaja proteklih godina, i imate osećaj da su se neka vrata otvorila, na pragu istih učvršćuje se opozicioni Pluton koji će sve ono što Saturn pre nije ustoličio, izbrusiti do kraja, ali postepeno i gotovo nevidljivo. I dalje ćete morati da se ponašate zrelo, nema glupiranja, niko vam neće progledati kroz prste. Oni u vezama balansiraće između detinje želje za cirkuskim nastupima i stvarnosti koja postavlja zahteve da sve bude jasno, čisto, promišljeno. Pravac koji sebi zadate bilo vi, bilo zajedno, neće trpeti nikakve ludorije. Imajte to na pameti i kad se nekom udvarate, ako ste još sami. Ali ipak, sad znate šta želite, pa će biti lakše. Venera vam je povoljna od 1.do 24.januara od 8. do 30.aprila, od 12.jula do 6.avgusta kad je u Lavu, te od 18.oktobra do 12.novembra.

Lavovi će flertovati.
Shutterstock 

KARIJERA: Biće lepih prilika za razvoj karijere i vaše pozicije u poslu, ali samo pazite da sve ne uprskate zbog nervoze, žurbe ili nekih utopijskih ideja. Budite realni, držite se zadatih obrazaca i jednostavno radite, rezultati su tu, neće izostati. Štaviše, tokom proleća, zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće je iznenadno i neočekivano napredovanje ili neka prilika koju niste ni sanjali. Takođe je važno da ne računate na ulaganja drugih i da ne uzimate kredite jer će vas iscrpeti više nego što biste njima dobili. Poslednja dva meseca u godini radićete sto na sat zbog Marsa u vašem znaku, pa pazite da ne sagorite. Red aktivnosti, red odmora, i sve će biti u redu.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa i nitko neće biti baš protiv vas, ali niti za vas. U vama će to izazivati bes jer će izostati ono što vi najviše volite – da ste u centru pažnje. Prilike su to da se malo povučete i proanalizirate onako iznutra, šta će vas onda učiniti zanimljivijim i drugima.

DEVICA

LJUBAV: I dalje će vas povremeno mučiti opozicioni Saturn u vašoj prirodnoj 7. kući braka i dužih veza. Istina, neki su već naučili da se nose sa njim, putem humora, gledajući takve sadržaje, prizivajući ka sebi pozitivne i vedre misli.. Nastavite tako, naročito kad dođu oni sivi dani. Od vas se traži red, strpljenje, zrelost, odgovornost, pa sve to i prihvatite. Pokažite se kao odrasla osoba. Kasnije će vam biti drago. Mesečeva eklipsa 18.septembra u vašoj prirodnoj 7. kući će iznedriti neka pitanja ili emocije sa kojima će vam biti zahtevno da se nosite. Strpljen, spašen. Ako nikako drukčije, onda tako. Ne čačkajte tamo gde ne treba. Svakako iskoristite dane kad vam je Venera naklonjena, a to će biti od 24.januara do 17.februara, od 30.aprila do 24. maja, posebno od 6. do 30.avgusta kad je u vašem znaku, te od 12.novembra do 8.decembra.

KARIJERA: Saradnje i ugovaranja poslova tokom cele godine će zahtevati od vas maksimum promišljenosti, profesionalnosti i suzdržanosti. Proveravajte činjenice i držite se zadatih obrazaca, pa će sve biti dobro. S druge strane, nova znanja i novi horizonti u profesiji kojom se bavite biće vam otvoreni. Neki će krenuti u usavršavanje svojih profesionalnih znanja, a proleće će biti posebno dobar period za to. Biće i onih koji će zbog svega poći u inostranstvo, ali pre svega de nešto nauče. Ako još studirate to je vreme dobro za planiranje i razmenu u vezi studiranja. Nakon 26.maja zbog Jupitera u vašoj prirodnoj 10. kući karijere moguće su dobre prilike za razvoj, krupniji posao ili napredovanje.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje brige će dolaziti spolja, od drugih ljudi, a posebno od starijih ili autoriteta. Ne raspravljajte i na analizirajte previše, jer ćete samo izgubiti energiju. Uzimajte stvari kao činjenice i nosite se sa njima na dnevnoj bazi. Već sledeći dan će biti lakše. Korak po korak.

VAGA

LJUBAV: Dve eklipse u vašem znaku, 25. marta (Mjesečeva) i 2.oktobra (Sunčeva) staviće vas u središte pažnje. Tih dana intenzivno ćete razmišljati i osećati o sebi, o svojoj poziciji u nekom odnosu, ili ćete morati da se angažujete na tu temu. Bitno je da odluke, koje će vam biti važne, donosite barem dan nakon što eklipsa prođe, jer će vam tada sve biti jasnije. 8.aprila je takođe eklipsa (Sunčeva) u Ovnu, a u vašoj prirodnoj 7. kući braka i dužih veza, pa za te dane važi više manje isto, s tim da će fokus biti više prema drugoj strani. Ova godina će vam biti važna jer će iznedriti neke novine, bitne odrednice, a na vama je da pametno izvagate slušajući pre svega sebe i svoj unutrašnji glas. Povoljna vam je Venera od 17.februara do 12.marta, od 24.maja do 18.juna, od 30.avgusta do 24.septembra kad je u Vagi, te od 8.decembra do kraja godine.

KARIJERA: Atmosfera na radnom mestu će postajati sve turobnija, zahtevnija, a odnosi sa kolegama tražiće strpljenje, zrelost i promišljenost. Utoliko će vam biti malo teže, ali pametnim balansiranjem sve ćete znati da postavite na svoje mesto. Istovremeno i neobično je da je moguć iznenadni neočekivani dobitak ili podrška od strane drugih (to nisu kolege niti podređeni, nego neko izvan toga) tokom proleća, što će vas ispuniti dodatnim poletom za rad. Dati vam dobar vetar u leđa. Nakon 26.maja kad Jupiter pređe u znak Blizanca, sve će vam biti lakše, a moguće je da ćete ojačati poslove i kontakte sa inostranstvom, što će otvoriti lepe prilike za profesionalni razvoj. Oni koji uče biće na dobitku.

Pojedini znaci će imati sreće u svemu.
Unsplash/Brooke Cagle 

ZDRAVLJE&SAVET: Iako će vam se ponekada činiti da imate veće zahteve nego što možda zaslužujete, dugoročno gledajući, pred vama je period kad će vam mnoge stvari ići na ruku. Verovatno to nećete odmah videti, ali kako vreme bude prolazilo, postajaće sve očiglednije. Bez brige.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Već ste se navikli na Uran kontra vas koji svako malo donese neku ishitrenost ili ekstravaganciju u odnosu. Ove godine ljubavni markeri će se pojačati sa Saturnom i Neptunom u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, pa će nezaobilazna nervoza mesto ustupiti i ponekoj zrelosti, neuobičajenoj ozbiljnosti, zahtvnosti tipa da se traži strpljenje ili slično. Ono što je bitno jeste da ćete se sa svime nositi i više nego dobro, štaviše, takve situacije će doprineti učvršćivanju vaših odnosa i na neki će ih način čak stabilizovatii. Kao hladnokrvni po prirodi, sve prihvatite, i izaćićete kao pobednik. Samo izdržite. Jupiter u Biku do 26.maja će sve to i ublažiti. Iskoristite povoljno aspektiranu Veneru od 12.marta do 8.aprila, potom od 18.juna do 12.jula, te posebno od 24.septembra do 18.oktobra kad je u vašem znaku.

KARIJERA: Tokom proleća moguć je neočekivano dobar ugovor koji će vas iznenaditi ili dogovor neke saradnje koja će imati isti efekat. Budite spremni i otvoreniza takve mogućnosti. Istina, isto to proleće donosi i jednu eklipsu, 8.aprila, u vašem 6. polju službe i radnog mesta, pa tih dana možete očekivati neke novosti ili promene. Sve ostalo događaće se standardno i više manje uhodano, a vi ćete balansirati najbolje što znate. Vaš fokus ove će godine biti više na privatnim temama ili onim poveznim sa decom i mladima, a posao ćete (osim spomenutih situacija) odrađivati nekad čak i napamet. Ipak budite budni, kako dobru prolećnu prilika ili promenu ne bi dočekali nespremni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sa svim nervozama znaćete da se suočite na pravi način jer ćete imati dovoljno aspekata koji vas podržavaju da isplivate. Zato će borbe koje budete vodili biti na kraju vama u korist, i to ako budete svesni da trčite maraton, a ne sprint.

STRELAC

LJUBAV: U ličnim odnosima neće biti ni plus ni minus, nego više manje sve standardno i uhodano. Mnogi će zato tokom ove godine učvrstiti svoje veze, a oni koji još traže srodnu dušu, imaće potrebno samopouzdanje da se nekom približe i obratno. Ono što je dobro i ipak će doneti neku ljubavnu ekspanziju jeste ulazak Jupitera u Blizanca 26. maja, a to je vaša prirodna 7. kuća braka i dužih veza. S jedne strane, nemojte da budete lenji, jer ćete s druge strane, imati lepe prilike za skladni razvoj ljubavnih odnosa. Manji problemi će biti povezani sa kućom ili stanom, odnosno rešenjem stambenog pitanja, koje će ove godine od vas zahtevati odgovornost i ozbiljan pristup. Dobra Venera donosi sklad od 1. do 24.januara kad je u Strelcu, od 8. do 30.aprila, od 12jula. do 6.avgusta , te opet u Stelcu od 18. okotobra do 12.novembra.

KARIJERA: Svi koji rade od kuće ili imaju privatni biznis poželeće da prošire horizonte i posao jer se kod kuće neće osećati dovoljno dobro, odnosno imaće osećaj da su sputani. Ipak, ono što ćete morati da odradite, odradite najozbiljnije. S druge strane, svi ostali će imati sjajnu priliku za nešto novo i izazovno na radnom mestu tokom proleća, pa neka budu budni. Svi zaposleni u uslužnim delatnostima će biti na dobitku. Poslednja dva meseca u godini verovatno ćete svoj fokus staviti na saradnju sa inostranstvom ili ćete se tu maksimalno angažirati. Ako ste student ili još učite, tada ćete uložiti malo veće napore da postignete ono što želite. Imat ćete dovoljno snage da u tome i uspijete.

ZDRAVLJE&SAVET: Uz sport i zdrave navike, posebno boravka i izleta u prirodu, vi ćete uspešno nadilaziti manje mračne misli koje će povremeno dolaziti. Zanemarite ih i svoj fokus uvek držite ne onom od čega se osećate lijepo i dobro pa će sve tako i biti.

JARAC

LJUBAV: Izgleda da ćete se ove godine pretvoriti u pravog Jarca. Vaš fokus će biti najmanje na ljubavi. To ne znači da ljubavi neće biti, naprotiv, ali tranziti planeta niti vam tu idu posebno na ruku, niti kontra ruke. Znači, ako ste u stabilnoj vezi, učvrstićete je, pod jednim uslovom – da zbog svega drugog ne zapostavljate voljenu osobu. Setite se i pokažite joj (mu) neki znak pažnje, puno će im značiti, a vama će biti lakše jer ćete izbeći suvišna pitanja šta sada radiš, koliko će to trajati, dokad i slično. Budite iskreni i ljubazni. Oni koji su još sami, neka pak ne zaborave da je lepše udvoje, pa neka koji put pogledaju i oko sebe. Povoljna Venera vam je od 24.januara do 17.februra kad je u Jarcu, od 30.aprila do 24.maja, od 6. do 30.avgusta, te od 12.novembra do 8.decembra – opet u Jarcu.

KARIJERA: Poslovni odnosi će postati ozbiljni, igra zahevnija, a vi u prilikama da ostvarite važne kontakte. Za vas će to biti potreban izazov i put kojim ćete ostvariti napredak. Dve eklipse u vašem prirodnom 10. polju karijere, 25.marta i 2.oktobra sigurno će doneti nove prilike kroz određene novosti i promene, a na vama je da pametno odlučujete šta podrazumeva i to da to činite bar dan nakon što eklipse prođu. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu 6. kuću službe i radnog mesta nakon 26.maja pa sve do kraja godine, doneće pak ugodnu i pozitivnu atmosferu, dobre odnose sa kolegama, neku lepu priliku ili posao u kom ćete spojiti ugodno sa korisnim..

Jarčevima će biti sjajno na poslu.
Shutterstock 

ZDRAVLJE&SAVET: Dosta pozitivnih tranzita na vaš znak tokom većeg dela godine davaće vam snagu i volju da idete dalje. Budite i ostanite realista, jer ćete tako proći najbolje. To ne znači da zanemarite svoju maštu koju imate, nego da je pametno uklopite u stvarnost.

VODOLIJA

LJUBAV: Neće biti značajnijih promena u vašem ljubavnom statusu ako ste već u vezi – ona će se razvijati stabilno. Tu sreću možda će povremeno poremetiti dodatni napori koje ćete morati da uložite kako bi obezbedili novacpotreban za život udvoje. S druge strane, tokom proleća moguća je neočekivano dobra prilika za rešenje stambenog pitanja. Nakon 26.maja kad Jupiter uđe u Blizanca (vašu prirodnu 5. kuću ljubavi) i ljubavni život postaće bogatiji, a vi i voljena osoba možda ćete se opet zaljubiti. Oni koji još traže srodnu dušu najveće izglede za to imaće od spomenutog datuma pa sve do kraja godine. Poslednja dva jeseca opozicioni Mars doneće neke dodatne ljubavne aktivnosti ili poneku svađu. Dobra vam je Venera od 17. februara do 12. marta, od 24. maja do 18.juna, od 30.avgusta do 24.septembra , te od 8.decembra do kraja godine.

KARIJERA: Premda će vaš fokus ove godine biti na ljudima, odnosima, komunikaciji, pravdi i sličnim vrednostima, što se posla tiče, čuvajte ono što imate i zaradite, jer ćete svaki novčić morati da zaslužite. Do njega ćete doći samo predanim radom. Nikakve vratolomije nisu poželjne. Nakon 26.maja dobro su postavljeni poslovi sa mladima, decom, sportom, kreativnošću, prikazivačkim umetnostima, sve pred publikom, ali ne na tipično rizičan način, nego više planirano i promišljeno. Poslednja dva meseca takođe se traži strpljenje i takt, a pogotovo u sklapanju saradnji. Vodite računa da se tad ne zalećete i dvaput promislite pre nego potpisujete neki ugovor. Na taj način će sve biti u redu.

ZDRAVLJE&SAVET: Sada kada znate šta hoćete, lakše je ići dalje, jer znate da se orijentišetei. Sledite svoj unutrašnji glas i ne zaboravite šta ste sve prošli proteklih godina. To će vam ojačati motivaciju i doprineti lepoti svakog jutra kad se probudite, te sa osmehom dočekate novi dan.

RIBE

LJUBAV: Možda vam je već dosta Saturna u vašem znaku koji vas brusi, ali pritiskaće vas još cele ove godine pa je najbolje da to stoički prihvatite. Setite se da bez njega nema odrastanja, pa kad dođu sivi dani, vi sa voljenom osobom pogledajte neki smešni film, okrenite glavu prema Suncu, vrištite da ispraznite bes. Mesečeva pomrčina u vašem znaku 18.seeptembra sve će dodatno podići na kvadrat, možda će vam se plakati pa da znate da će to proći i ne dajte se. Humor je moćan i leči sve. Dignite glavu i idite dalje. Pod ovakvim tranzitom veze postaju još čvršće, a kod samaca se kristališe tačno ono šta žele. Zato ćete u nastavku profitirati. Dobra vam je Venera od 12.marta do 8.aprila u vašem znaku, od 18.juna do 12.jula, te od 24.septembra do 18.oktobra.

KARIJERA: Ono čime ćete se tokom ove godine najviše baviti jeste vi sami, vaše mesto u svetu i sveta u vama, potom porukama, kontaktima, pismima, korespondencijom. Kroz sve to izražavaćete sebe i svoje unutrašnje stanje. Da ne zatupite, poneki kućni posao (posebno nakon 26.maja) doneće vam pravo osveženje. Posao koji radite odrađivaćete rutinski, osim poslednja dva meseca kad ćete morati dodatno da se angažujete. Biće tada povećanih zahteva pa ćete morati da uložite i dodatne napore. Sve će vam biti lakše ako ne postavljate previše pitanja. Znajte da je ovaj period prolazan.

ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na težinu koju ćete povremeno osećati, uvek za sebe ostavite neki komadić svetlosti. Ne zaboravite da sebi napišete neku lepu misao ili sve ono što vas veseli. Dobro će doći u trenucima kad naiđe tuga, a onda je samo zaboravite i provrtite te zapisane misli.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Sensa.rs/Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.