OVAN

Prema ljubavnom horoskopu za 2024, rođeni u znaku Ovna proći će kroz težak test u ovoj godini. Cele ove godine, Saturn u Vodoliji će obezbediti određene aspekte sa vašom peteom kućom što će stvoriti mogućnost različitih prepreka u vašoj vezi. Jupiter će aspektovati petu kuću u vašoj natalnoj karti, što će stvoriti priliku za one koji su sami da upoznaju nekoga posebnog. Prema ljubavnom horoskopu 2024, godinaće biti odlična za početak ljubavi. Osim toga, kombinacija Saturna i Jupitera može rezultirati i brakom za neke Ovnove. U drugoj polovini godine biće promena u ljubavnom životu. Jupiterov tranzit se dešava 1. maja u drugoj kući i povlačenje Jupiterovog aspekta iz sedme i pete kuće rezultiraće porastom gorčine u vezi. Takođe može doći do porasta tenzija - u takvim uslovima vodite računa o svojoj vezi, a neki se mogu suočiti sa negativnim posledicama zbog zdravlja partnera. Vreme od 30. avgusta do oktobra biće povoljno za vas. Planirajte da otputujete negde sa partnerom.

Ovnovi će se svađati sa partnerom.
Shutterstock 

BIK

Prema ljubavnom horoskopu 2024, godina će biti puna uspona i padova za Bikove. Od početka godine raste mogućnost redovnih tenzija u vezi. U takvoj situaciji morate da razumete svog partnera, takođe morate da održite veru u njega, inače se veza može prekinuti. U 2024. godini može doći do izazova u ljubavnom životu ili vezi i ako se izazovi ne reše na vreme, onda bi veza mogla da se završi. Nakon toga, vreme od avgusta do oktobra izgleda povoljno za ljubavnu vezu. Za to vreme, ljubav kuca u živote singl Bikova. Za ljude u vezi, doći će povećanja harmonije u vezi. Intimnost i osećaj povezanosti i ljubavi će cvetati u ovom periodu.

BLIZANCI

Prema ljubavnom horoskopu 2024, godina će biti divna za Blizance u pogledu ljubavi. Vizija Jupitera biće u petoj kući i time će ljubavni život postati stabilan. Ostaćete posvećeni i iskreni u vezi, a takođe ćete uložiti prave napore da ojačate vezu. To će učiniti sadašnju vezu jačom. Vremenski okvir od avgusta do septembra biće povoljan za ljubavne veze, a takođe i bujanje romantike u vezi. Pružićete vreme i ljubav svom partneru, a takođe ćete planirati zajednička putovanja. Posle toga, poslednja četvrtina godine biće iskorišćena za jačanje vaše ljubavne veze. Treba da budete oprezni u martu, jer bi mogli da se suoćite sa klevetom. Iskoristite februar, ako želite da vezu ojačate brakom. Ako ne u februaru, onda sredinom godine, dobićete povoljne rezultate u takvom kontekstu. Osim toga, avgust i oktobar će biti plodni u ljubavnom smislu.

RAK

Prema ljubavnom horoskopu 2024, godina će biti povoljna za Rakove u smislu ljubavi. Početkom godine, dve povoljne planete poput Merkura i Venere bezbedno borave u petoj kući. Takvi uslovi će rezultirati novom energijom i ljubavlju u vašem životu. U vašoj vezi biće romantike i uživaćete u zabavnom vremenu sa svojim partnerom. Planirajte da otputujete negde sa partnerom ove godine, to će ojačati vašu ljubavnu vezu. Period između februara i avgusta biće izazovan u pogledu odnosa. Neka ogovaranja i zavist mogu biti teret vašoj ljubav i povećava se mogućnost ponovljenih nesporazuma ili svađa u vezi. Ne smete dozvoliti drugima da se mešaju, inače će se raspasti. Treći kvartal u godini biće povoljan da vaš ljubavni život bude uravnotežen. Najpovoljniji kvartal u godini biće poslednji kvartal. U ovom periodu svoju ljubavnu vezu podignite na nove visine i tajnbrak će biti jako uspešan.

Rakovi će imati lepu godinu.
Shutterstock 

LAV

Prema ljubavnom horoskopu za 2024., početak godine nije povoljan za Lava. Početkom godine vatrene planete poput Sunca i Marsa biće u petoj kući. Osim toga, Jupiter će aspektirati od devete do pete kuće, a ljubavni život će cvetati uprkos izazovima. U ovoj godini potrebno je da svom partneru pružite poštovanje, ljubav i vreme kako biste otklonili nesporazume. Što se tiče ljubavi u vezi, februar i mart će biti povoljnii. Uticaj Venere i Merkura stvara prostor da oba partnera osećaju privlačnost jedno prema drugom. Nakon ovoga, treba da budete oprezni od avgusta do septembra, jer će šanse za nesporazume i probleme u vezi biti velike. Vreme posle septembra biće povoljno za ljubavnu vezu. Uživajte u vremenu sa svojim partnerom i održavajte sreću u vezi.

DEVICA

Početak godine će biti prosečan za Device. Tokom ovog perioda, treba da kontrolišete svoje emocije i izbegavate bilo kakvu vrstu konflikata. To može dovesti do negativnih efekata u vezi. Možda ćete imati problem da razumete partnera. Dešavaće se da poželite da sakrijete nešto od partnera što može dovesti do nesuglasica. Morate da budete otvoreniji i izrazite svoja osećanja kako biste izbegliove situacije. Meseci februar i mart ove godine biće povoljni za ljubavne veze. Moguće je da će neke veze biti krunisane i brakom. Poslednja četvrtina godine biće posebno lepa za Device, pa uživajte u ovom periodu.

VAGA

Kombinacija Venere i Merkura u drugoj kući učiniće vaš govor slatkim, a time ćete osvojiti i srce vašeg partnera. Postoje velike šanse za sklapanje braka zbog pozicije Saturnakoji će biti ogledalo za to koliko je vaša veza ozbiljna. Možete se suočiti sa poteškoćama u ljubavnom životu u aprilu, avgustu i septembru 2024. godine. Ravnoteža će se poremetiti i šanse za svađe mogu porasti. Tokom ovog perioda, treba da zadržite veru u svoju ljubav. Nevolje će polako nestati iz života. Osim toga, ostalo vreme će biti dobro u ljubavnom smislu. Provedite kvalitetno vreme zajedno, a šanse za brak će rasti kako se približava kraj godine.

ŠKORPIJA

Ljubavni horoskop za "omražene" Škorpije je povoljan za 2024. godinu. Konjunkcija Merkura i Venere u prvoj kući ove godine učiniće vaš ljubavni život fantastičnim. Zbog takvog pozicioniranja planeta, domoroci će imati mogućnost da učine bilo šta za svoj ljubavni život i voljenog ljubavnika. Takođe, harmonija između dva partnera ostaće odlična tokom cele godine. Ljubavni život će sazreti i postati jak. Tranzit Marsa preko Rahua u petoj kući desiće se između 23. aprila i 1. juna. Vreme će biti veoma plodno za starosedeoce zodijaka.
Za to vreme raste mogućnost porasta psihičkih i fizičkih i psihičkih smetnji. Verujte u sebe tokom ovog vremena i rešavajte sporove pametno. Nakon toga, ljubav će se povećati u mesecima od avgusta do septembra. Takođe, vreme je pogodno da se udate za partnera kojeg volite. Posle 1. maja, kada Jupiter ulazi u sedmo polje, vreme će biti povoljno za ljubavni brak.

Pojedinim znacima je u kartama brak.
Shutterstock 

STRELAC

Ljubavni život će biti veoma povoljan. U 2024. godini Jupiter će biti smešten u petu kuću i tako će pojedinci moći da pronađu ravnotežu u svom ljubavnom životu. Takođe, u isto vreme, Mars i Sunce će se naći u vašoj natalnoj karti početkom 2024. godine i to postaje razlog za povećanje nivoa besa u vašem ponašanju. Postoje velike šanse za tenzije u ljubavnoj vezi. Ako govorimo o ljubavi, vreme od kraja februara do aprila biće sjajno. U godini, vizija Saturna će biti u petoj kući, što će dovesti do opstrukcije u vašem životu. Prva polovina godine će vam odgovarati u ljubavnom životu, a period od aprila do maja biće vam divan. Vreme od 1. juna 2024. do 12. jula 2024. daje povoljne znake i veza će biti jaka tokom tog perioda. Posle ovoga može doći do porasta tenzija u vezi. Ovde pojedinci moraju biti oprezni. Posle ovoga, mesec septembar će doneti sreću.

JARAC

Merkur i Venera će se na početku godine nalaziti u jedanaestom polju i takođe aspektovati peto polje. To će dovesti do divnog ljubavnog života. Biće povećane šanse za ljubav i romansu u vašem životu, a takođe planirajte da svog partnera odvedete negde na putovanje. To će doprineti da vaš ljubavni odnos sazri i osećaćete poverenje jedno u drugo. Nakon ovoga, uslediće tranzit Marsa između jula i avgusta, a vreme neće biti povoljno za vezu. Tenzije mogu porasti tokom ovog perioda i savetuje se izbegavanje bilo kakvih nesuglasica tokom ovog perioda. Takođe, 1. maja, Jupiter ulazi u petu kuću. Sa tranzitom Jupitera, u vašoj ljubavnoj vezi biće jasnoća i snaga. Od jula do avgusta, postoji posebna potreba da vodite računa o zdravlju partnera jer različiti zdravstveni problemi mogu da ga uznemire.To će uticati i na vaš život. U ljubavnom smislu, meseci od septembra do decembra biće divni. Ljubav između oboje će se produbiti i biće novina u vezi. Takođe ćete doživeti novu energiju u odnosu.

Pročitajte još: PRAZNIČNI FILMSKI HOROSKOP: Koji božićni film najbolje odgovara kom horoskopskom znaku

VODOLIJA

Žestoke planete poput Sunca i Marsa biti aspektovane u petoj kući što ne doprinosi ljubavnom životu Vodolija. U takvim uslovima uticaj ove dve planete može dovesti do porasta sporova i nesporazuma u ​​odnosima. Savet je da strpljivo radite sa partnerom, posebno u januaru. Posle ovoga, februar i mart će biti povoljni za ljubavni život jer će planete Venera i Merkur aspektovati peto polje od jedanaestog polja. Uticaj Merkura i Venere će rezultirati uklanjanjem tenzija, problema i nesporazuma u ​​vezi, a ljubav će ojačati. Saturn će ostati u vašem znaku tokom cele godine. U ovoj situaciji, bićete potpuno posvećeni svom partneru. Bićete lojalni u vezi i moći ćete da učinite sve za svog partnera. Periodi od juna do jula i od novembra do decembra biće povoljni za ljubavni život. Tokom ovog perioda, ljubavna veza će ostati jaka i povoljno je vreme za brak.

Vodlije će se svađati sa partnerom.
Shutterstock 

RIBE

Početak 2024. godine će odgovarati Ribama. Venera i Merkur biće smešteni u devetoj kući i to će biti razlog za sreću u vezi. Šanse za romantično putovanjesa partnerom ove godine su realne. Dalje, period februar i mart će biti malo slabiji jer će se za to vreme Mars i Sunce nalaziti u jedanaestom polju i takođe gledati u peto polje. U takvim uslovima vreme će biti povoljno da vežbate strpljenje. Mars će biti smešten u peto polje između oktobra i decembra i ukazuje na svađe u ljubavnoj vezi. Od vitalnog je značaja zadržati punu pažnju u vezi, a jul i avgust su najpogodniji za ljubavni život. U ovom periodu, moći ćete da provodite kvalitetno vreme sa partnerima i ojačate vezu.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Izvor: Sensa.rs/Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.