Od Nove godine kreće novo poglavlje za 3 horoskopska znaka, barem kada je ljubav u pitanju. Od samog dočeka mnogo toga se menja, a savet astrologa je da dobro pratite "znakove kraj puta" i da otvorite srce ka mogućoj romansi. 

Pojedini će sresti osobu iz prošlosti sa kojom nikada nisu dobili šansu, a drugima će se život isprepletati sa sjajnim ljudima koji mogu biti fantastični partneri.

Ova bi 3 horoskopska znaka mogla da dožive promenu na ljubavnom polju:

LAV

Tokom januara, Lavovi bi mogli da budu iznenađen neočekivanom hemijom koju će osetiti sa osobom koju tek upoznaju, a povezana je sa njihovim širim poslovnim krugom.

Lavovi upoznavaju osobu na poslu.
Shutterstock 

Doživeće trenutke duboke povezanosti i strastikoja će ih inspirisati da se otvore prema novim ljubavnim mogućnostima. Moguće je da odnos neće prerasti u nešto više od avanture, ali svejedno će uživati u svakom trenutku koji provedu sa ovom neočekivanom osobom koja će ulepšati njihov početak godine.

STRELAC

Strelčevi bi tokom januara mogli da privuku pažnju nekoga iz svog društvenog kruga i otkriti koliko zajedničkih interesa dele sa 'neznancem'. Očekuje ih dinamična i uzbudljiva situacija koja bi mogla da rezultira dubokom povezanošću ili otvaranjem novih mogućnosti za romantični odnos. Moguće je kako će ovu osobu u njihov život dovesti poznanik koji ih dobro poznaje, a ljubavna hemija će biti itekako vidljiva.

Pročitajte još: TAROT KARTA ZA 2024. OTKRIVA ISTINU KOJA VIŠE NE MOŽE DA SE SE SAKRIJE: Nepogrešiva predikcija za sve što nas čeka

Strelčevima se smeši romansa.
PExels/Katerina Holmes 

JARAC

Jarčevim predstoji susret sa nekim iz prošlosti. Ponovni susret će iznedriti osećanja koje su dugo potiskivali i pružiti im priliku za obnovu veze. Iako ova veza u prošlosti možda nije bila toliko snažna, zapravo samo tada nije bio pravi trenutak za taj odnos. S vremenskim odmakom, obe su osobe rasle i razvijale se pa je prava šteta ne dati šansu ljubavi. Ovaj susret čak bi mogao da donese razmatranje zajedničke budućnosti.

Bonus video:

Kosa i ljubavnik TikTok/sandrrah

Izvor: Kurir Stil/Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.