Iako niko ne može tačno znati kakva ga sudbina čeka, astrolozi i numerolozi tvrde da su pojedine stvari ipam zapisane, na neki način, u "zvezdama". Kako većinu zanimaju prognoze za 2024. vezane za polje ljubavi i finansija, verujemo da će vas radovati da će pojedinci imati dosta sreće kada je reč o zaradi. 

Čak i kada stvari nisu idealne, uspeće da nađu način da se izdignu i da briljiraju. Prema rečima numerološkinje Ane Halk, ove ljude kao da štiti neka neviljiva sila.

I gotovo je izvesno da neće biti siromašni jer im je prosto sudbina blagonaklona. 

Pročitajte još: 3 NAJSREĆNIJA ZNAKA U 2024: Nijedna retrogradna planeta im ne može ništa, a stižu im i NOVAC i LJUBAV i SREĆA

Tokom 2024. većina stvari koje zamisle će im se i ostvariti, a sve na čemu su radili i uložili trud i rad, višestruko će se isplatiti.

Halk tvrdi da će 2024. srećnici po pitanju finansija biti ljudi rođeni u ovim datumima: 3, 10, 15, 18, 21,22, 28 i 30.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.