Većini žena se barem jednom dogodilo - smuvale su frajera koji im se dopada, sve puca od strasti... on se tu trudi oko njih, obigrava... a onda dođe taj trenutak kada treba da budu intimni i sve padne u vodu. 

Veliki šmeker je jak, ali samo na rečima! Da ne ulazimo dalje u priču, znate već kako ide. No, iako izuzetaka uvek ima, interesantno je da ovaj "narativ" veoma često važi za jedan znak zodijaka, barem ako je verovati astrolozima. 

Pogate li o kome je reč? Da vam pomognemo... oni su "jaki", puni samopouzdanja, glasni, nekad i pomalo umišljeni.

Neki znaci se nisu proslavili kao sjajni ljubavnici.
Shutterstock 

Sigurni smo da sada znate o kome govorimo - da, o Lavovima. No, astrolozi tvrde da to ne znači da su Lavovi "beznadežni slučajevi", već da su potencijali sa kojima treba raditi, ali oprezno, jer vaše sugestije lako mogu shvatiti kao udarac na muškost. 

Zato im ne zamerajte ako nekada nisu raspoloženi za isprobavanje novih stvari, jer im treba vremena da se opuste. A jednom kada steknu poverenje u vas, postaće ljubavnici iz snova. 

A ukoliko vas zanima koji se još znaci nalaze na listi lošijih ljubavnika, prema rečima astologa to su Blizanci, Strelčevi i Ribe (barem tako tvrde pojedine žene).

Šta vi kažete, ima li u ovim tvrdnjama istine? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Seksi izdanje Teodore Džehverović Instagram/teodoradzehverovic

Izvor: Wanted J. S.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.