Ovan

Volećete tri puta u životu, ali će samo jednom ljubav biti prava. Predstavnici znaka Ovna prilično su skeptični kada je ljubav u pitanju i moguće je da će nekoliko puta promeniti partnera pre nego što pronađu pravog.

Bik

Bikovi su drugačiji, večiti romantici iako tako ne izgledaju. Voleće dva puta - jednom kada su "mladi i ludi", drugi put u zreloj dobi, kada je njihovo srce konačno ponovo otvoreno za ljubav, piše YourTango.

Astrolozi otkrivaju koliko puta će voleti koji znak.
Shutterstock 

Blizanci

Kada je ljubav u pitanju, Blizanci su kao malo dete u prodavnici slatkiša. Postanu previše uzbuđeni i pomisle da mogu imati sve pre nego što shvate da im je muka, odnosno da su pregoreli od ljubavi i da šećera više nema. Imate veliko srce koje samo umire od želje da pokloni malo ljubavi, ali vam je teško da je rasporedite u zdravim dozama.

U skoro svakoj situaciji možete biti izbirljivi i nedosledni u svojim izborima, a ljubav nije izuzetak. Mnogo ste bolji u započinjanju stvari nego u njihovom okončanju, tako da samo zato što kažete da nekoga volite, to ne mora nužno da znači da vidite sebe kako ostajete sa tom jednom osobom zauvek.

Zato ćete se najverovatnije zaljubiti četiri puta tokom svog života. Kada kažete "zauvek", obično mislite dok vam ne dosadi.

Rak

Rakovi mogu biti uhvaćeni u mrežu ljubavi dva puta u životu. Ako se razočaraju u svoju prvu ljubav, dugo traže novog partnera, ali kada ga konačno nađu, daju sve od sebe.

Lav

Lavovi vole sve vreme. Posvećeni su svakoj novoj ljubavi. Oni su osvajači i ne plaše se da se emotivno upliću u novu vezu, čak i ako postoji rizik da budu prevareni ili povređeni. Kada su mladi uleću iz veze u vezu, "isprobavaju" što više, i gotovo kao da su uvek "zaljubljeni". Uglavnom ih "trigeruje" ta neka prva, mladalačka ljubav koja se neretko loše završi, a druga prava, rodiće se u nešto poznijoj dobi, pogotovo kod muškaraca.

Pojedini znaci će voleti više puta u životu.
Shutterstock 

Devica

Device znaju bolje od svih koliko je teško voleti. Naravno, biće dobrih vremena, ali i loših vremena, a kada je loše, onda je zaista haos. Zato astrolozi savetuju da se posvetite sebi i jednom sebe stavite na prvo mesto. Volećete tri puta u životu, ali samo će jedna ljubav biti prava. 

Vaga

Vage, Vi imate veliko srce i puno ljubavi za davanje, ali takođe morate još mnogo da naučite u životu. Možete se zaljubiti do tri puta tokom svog života, ali ne dozvolite da vas to ubedi da niste vredni ljubavi. U stvari, vi ste skloni da poklanjate većinu - ako ne i svu - svoju ljubav svom partneru, a da ne sačuvate nešto za sebe.

Škorpija

Škorpije, vi ste vlasnici srca punog strasti, ali ga zaključavate i odbijate da ikome date ključ. Želite da volite, ali ste skloni da ostanete cinični u pogledu svoje budućnosti sa osobom prema kojoj navodno gajite emocije - i čak ćete se ubediti da to neće trajati, bez obzira koliko se trudili da to uspe.

Najverovatnije ćete se zaljubiti tri puta u životu. Prvi put ćete biti nesputani i spremni da date svoje srce onome ko to traži. Drugi put još uvek negujete slomljeno srce, ali želite da dokažete da možete ponovo da volite. Treći put ste malo oprezniji, ali znate da je ljubav ponekad u tome da napravite duple kopije ključa vašeg srca: jednu za sebe i jednu za svog partnera.

Neki znaci imaju samo jednu ljubav ali vrednu.
Shutterstock 

Strelac

Strelčevi su iskusni u ljubavi, ali da bi ostali sa nekim dugoročno, moraju naučiti da prave kompromise. Zaljubićete se četiri puta tokom svog života. I dok će svaka biti intenzivnija i duža od prethodne, potrebne su vam sve ove ljubavi u vašem životu.

Jarac

Jarčevi mogu da vole dva puta u životu, ali veoma teško, jer im nije lako da izraze svoja osećanja. Takođe, zbog svoje snažne individualnosti, oni su ti koji imaju tendenciju da raskinu veze.

Vodolija

Vodolije, možda ste ranije sanjali da se zaljubite i budete u vezi, ali pomisao da artikulišete taj san je verovatno bila previše strašna da biste o njoj razmišljali. 

Volite da mislite da ste neko ko ima puno ljubavi za dati, ali kada ste u prilici da ostavite po strani svoju potrebu za potpunom nezavisnošću i slobodom, to je kao da ugrožavate svoje sopstveno postojanje. Želite da se zaljubite, ali takođe želite da budete sigurni da vas taj neko neće promeniti.

Zaljubićete se dva puta u životu. Prvi put možda ne znate šta želite, ali pomisao da započnete nešto novo i nepoznato je uzbudljiva i pomalo zastrašujuća.

Kada se zaljubite drugi put, sigurniji ste u to kako da imate čvrst odnos bez da ugrozite svoju nezavisnost i kako da izrazite svoje potrebe bez da se osećate loše zbog toga. Nažalost, Vodolije često mogu biti i ljubavnici koji varaju svoje partnere, a njihova savršena druga polovina neretko je i njihov najbolji prijatelj.

Neki znaci pronalaze savršene partnere u svojim prijateljima.
Shutterstock 

Ribe

Ribe, vi ste neko ko gotovo sanja o ljubavi od malih nogu. Pomisao da imate sve što ste ikada mogli da poželite u partneru, da budete potpuno srećni i da se radujete zajedničkoj budućnosti za vas je kao bajka koja se ostvarila.

Međutim, kada nađete pravu osobu, morate biti pažljivi i postepeni sa svojom ljubavlju. Možda ste zabrinuti da ćete, kada pronađete onog pravog ili pravu, nekako zabrljati, ali verujte sebi.

Zaljubićete se samo jednom u životu, ali ta ljubav će biti mnogo veća i živahnija nego što je iko ikada ranije video. Možda ćete stvari raditi sporo i stabilno kada je ljubav u pitanju, ali ste veoma samouvereni kada znate da je vaš partner taj sa kojim ćete biti zauvek.

DATUMI U KOJIMA SE RAĐAJU ŽENE KOJE MUŠKARCI NE MOGU DA ZABORAVE: Zauvek su im rak-rana, čak i kad imaju nove devojke

Bonus video:

Astrolog Ružica Kralj objasnila je da se prava ljubav pronalazi kad naučite JEDNU VAŽNU STVAR! Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.