Kad je zavođenje u pitanju, jedni vole da igraju ulogu zavodnika, drugi se neumorno kriju u senci, čekajući da budu osvojeni. Kažu da postoji nešto neodoljivo primamljivo u lovu. Hajde da saznamo koji horoskopski znaci najviše uživaju u zavodljivoj igri mačke i miša.

Rak

Osetljive i emotivne, Račice često kriju svoja osećanja. Vole osećaj da ih neko zaista želi i da je spreman da se potrudi da ih pridobije.

Vaga

Kao znak ravnoteže i partnerstva, Vaga voli flert i igru osvajanja. Oni uživaju u tome da budu cenjene i željene i često testiraju posvećenost potencijalnog partnera. Međutim, nemojte da vas to obeshrabri. To je samo način da osiguraju da se sa njima nećete igrati. 

Određeni znaci glume neosvojive.
Shutterstock 

Riba

Mistične i sanjive Ribe uživaju u romantičnim gestovima i osećaju se posebno kada neko zaista pokaže interesovanje za njih. Mogu vas poprilično namučiti da ih osvojite, ali verujte da vredi, jer će tek u vezi pokazati sve svoje boje.

Devica

Iako su poznate po svojoj stidljivosti i rezervisanosti, Device vole da se osećaju posebno. One uživaju u pažljivom i strpljivom osvajanju, gde će potencijalni partner pokazati da zaista ceni njihove kvalitete, piše Index.hr.

Bonus video:

OD POČETKA APRILA OVA 3 ZNAKA OČEKUJE VELIKA PROMENA! Astrološkinja: Evo šta donosi Sunce u znaku Ovna! Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.