Nakon mučne vladavine Retrogradnog Saturna konačno malo "sunca", barem kada je u pitanju sudbina 3 znaka zodijaka. Sunce u Škopriji 3. novembra donosi talas olakšanja i pozitivne energije što je dobar trenutak za vežbanje zahvalnosti i poštovanje obilja u životu, piše Sensa.

Strelac

Strelac će se osećati inspirisano i puni entuzijazma tokom ovog tranzita. Sunce unosi svetlost i jasnoću u njihov vid, dok Jupiter, vladar njihovog znaka, dodaje optimizam i sreću. Ova pozicija ih podstiče da prošire svoje vidike, istražuju nova mesta i uče. Strelac će biti otvoren za nove mogućnosti, a sreća će biti na njihovoj strani.

Stelčeve čeka sreća.
Shutterstock 

Lav

Lavovi će se osećati izuzetno samopouzdano i snažno pod uticajem Sunca nasuprot Jupiteru. Ovo je vreme kada će njihova kreativnost i strast zablistati. Jupiter donosi obilje i mogućnosti za rast, a Lavovi će se osećati kao pravi lideri. Mogli bi privući pažnju i podršku drugih, što će im pomoći da ostvare svoje ambicije.

Ribe

Ribe će doživeti duboko duhovno buđenje tokom ovog tranzita. Sunce donosi svetlost u njihovu emocionalnu i duhovnu sferu, dok Jupiter donosi mudrost i duboko razumevanje. Ribe će se osećati povezanim sa Univerzumom i biće inspirisani da razviju svoje duhovne talente. Ovo je vreme za meditaciju, introspekciju i istraživanje dubokih životnih pitanja.

Pročitajte još: 4 ZNAKA MORAJU DOBRO DA SE SPREME ZA UDAR RETROGRADNOG SATURNA: Vrhunac haosa sledi za par dana - potresi na sve strane

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.