Na pomen retrogradnih planeta mnogima se nešto stegne u želucu, a iako je ozloglašeni Merkur onaj kojeg se najviše pribojavamo, čini se da je ovaj Saturn naneo mnogo više štete na svim poljima. 

Iako se njegov kraj bliži 4. novembra, to ne znači da će stvari postati lakše. Naprotiv. Najveći udar sačuvan je upravo za njegov poslednji dan, a do tada, mnogi će proći kao "bosi po trnju". Pojedini znaci biće više na udaru nego drugi, te obratite pažnju ukoliko ste među njima.

Ovo su 4 znaka Zodijaka na koje retrogradni Saturn ima najveći uticaj:

Blizanac

Predstavnike ovog horoskopskog znaka očekuju promene na poslu. Postoji mogućnost da imate više obaveza nego ranije i veći obim posla. Lekcije koje savladate tokom retrogradnog Saturna mogu vam pomoći da postignete uspeh u karijeri.

Blizanci će imati problema na poslu.
Shutterstock 

Ovan

Retrogradni Saturn je ozbiljan test za Ovnove. S obzrom na to da vodite veoma aktivan i energičan život, sada je potrebno da usporite kako biste bolje razumeli sebe i sopstvene želje. Saturn nastoji da vam pokaže u kojim oblastima vam nedostaje kontrola.

Devica

Tema dugoročnih veza Devicama je bila najbitnija poslednjih meseci. Dok se Saturn kretao kroz vašu sedmu kuću, uspeli ste da dobijete malo predaha od drastičnih promena u vašem životu kako biste pravilno postavili prioritete u odnosima.

Device će imti problema u vezama.
Shutterstock 

Ribe

Predstavnici ovog horoskopskog znaka nisu mogli a da ne osete uticaj Saturna. Možda se osećate kao da imate težinu celog sveta na svojim ramenima. Najvažnija lekcija retrogradnog Saturna je da se podsetite koliko vredite. Saturn vas je podvrgao raznim testovima kako biste na kraju mogli da pokažete svetu bolju verziju sebe: zreliju i zadovoljniju, piše Sensa.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.