Određeni horoskopski znaci spadaju u one posebne kojima zlo, ukoliko se na njih ustremi, ne može ništa. Naravno, postoje različiti primeri, te daleko od toga da se ovo "pravilo" odnosni na sve. 

Ipak, astrolozi tvrde da mračne sile nemaju šanse protiv ovih znakova zodijaka jer je njihov "štit" neprobojan, a njihova energija daleko je jača od demona koji bi se na njih navrzli.

Ribe

Na prvom mestu su Ribe koje mogu nehotice povrediti drugu stranu, ali ne namerno. No, ma koliko mislili da ih imate u šaci, one će se ipak "izmigoljiti", te na njih mračne sile ne mogu da imaju uticaj koje bi želele jer će Riba uvek izabrati ono što treba.

Određeni znaci su zaštićeni od zlih sila.
Unsplash/Felipe Bastias 

Jarac

Isto važi i za Jarčeve koji su tvrdoglavi, uporni, sigurni u svoju istinu, i kao takvi, teški za manipulaciju. Oni, baš kao i Ribe, odmah osete kada neko ima lošu, negativnu energiju i opasne misli i trude se da se sklone i komuniciraju.

Device

Device imaju moć da budu uspešne u svemu čega se dohvate. No, to znači da će na svom putu imati i dosta onih koji im ne žele dobro, a ovaj znak odmah će osetiti opasnost i zaštititi sebe.

Ovan

Ovnove vodi snažna energija i pasija, ali i čisto srce. Rođeni su da budu vođe i da kontrolišu haos, kada se čini da je sve van kontrole.

Škorpije

Znak koji apsolutno vlada sopstvenom energijom i samim tim, nemoguće ih je "prokleti" ili im učiniti išta nažao jer su pod zaštitom sila koje vraćaju duplo, te su neretko imune na bilo kakve pokušaje mračne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.