Kada je reč o horoskopskim znakovima, određeni se uglavnom gledaju kao "dobrice", "nežna bića", "empate", dok su drugi okarakterisani kao "zlice"... oni kojima ne želite da se zamerite. 

No, činjenica je da svako biće na planeti ima dobre i loše strane, a gledano iz ugla astrologije, lako se mogu izvući horoskopski parovi koji su kao jin i jang, anđeo i đavo. 

U nastavku otkrivamo ko su "zli bliznanci" svakog znaka i na koji način poražavaju "neprijatelja" u trenutku.

Ribe i Vodolije

Oba znaka su izrazito emotivna, nežna, ali i intelignentna. Zato, kada im se zamerite ili ih nepravedno optužite, veoma lako će pomoću manipulacije uspeti da okrenu masu protiv vas i da kroz ulogu "žrtve" nateraju drugu stanu da pokaže pravo lice. A tada su maske već pale, i većina će biti fokusirana na loše strane "neprijatelja", a ne na to da su oni ti koji su vas "navukli".

Bik i Lav

Oba znaka su gladna pažnje, i kada neko pokuša da im preotme "spotlight", udruženim snagama će učiniti da zažali što je to pokušao. Ne samo da će se infiltrirati u vaše okruženje, već će učiniti da postanu glavna priča u životima svih vaših bliskih ljudi.

Svaki znak ima svoju lošu bliznakinju.
Freepik/nakaridore 

Devica i Vaga

Oba znaka su često na listama najlepših, te će to biti i njihovo glavno oružje. Koliko znaju da budu skromne i smerne, toliko znaju da "udare" nisko i igraju na kartu svoje privlačnosti kako bi dobile karte koje su im potrebne da poraze protivnika.

Rak i Blizanci

Iako su mahom u pitanju nežne, vesele duše koje nikome ne misle nažao, ukoliko ih povredite, postaju vešti manipulatori, te dopunjuju jedno drugo na načine koji su nezamislivi. 

Jarac i Ovan

Tvrdoglavi, uporni, i agresivni u onome što žele. Ukoliko su se nameračili na nešto, nemate šansu protiv ovakvog dvojca. Bolje se odmah povucite, jer neće birati sredstva da dođu do cilja. 

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.