Pomračenje Meseca u Biku dogodiće se 28. oktobra, a to znači da će svi znaci iskustiti određene promene, a samo 4 pozitivne, a u nastavku pogledajte da li ste među njima.

1. Devica

U trenutku pomračenja Venera će biti u vašem znaku, što znači da možete imati više uspeha nego ranije. Očekuje vas kolosalna sreća, a može biti u vezi sa poboljšanjem vašeg finansijskog života zbog povećanja plate, kao i zbog pravnog spora koji dobijete. Pomračenje će se takođe dotaknuti pitanja vašeg učenja i pogleda na svet.

Obrazovanje može povećati vaš novčani tok, pa slobodno povećajte troškove svojih usluga. Ako planirate da komunicirate i radite sa međunarodnom kompanijom, onda će vam to doneti veliki uspeh.

Pomračenje Meseca donosi promene.
ganapathy-kumar-9kbsq91NFwg-unsplash.jpg 

2. Ovan

Pomračenje će se desiti u vašem finansijskom sektoru, što znači da možete iznenada dobiti veliku sumu novca ili uplatu od poreskih organa (ili osiguranja), ili ćete moći da otplaćujete kredite, hipoteke i izmirujete važne dugove.
Biće rešeno i važno pitanje u sporu sa partnerom u vezi sa vašim finansijama, najverovatnije će vam biti vraćen deo duga. Što se tiče vaše karijere, vaš menadžer vam može dati važno pokroviteljstvo i unaprediti vas u timu na lidersku poziciju.
Međutim, moći ćete u potpunosti da počnete da osvajate ovu titulu u proleće 2024.

3. Lav

Pomračenje se dešava na najvišoj tački vaše karte rođenja, pa može iznenada doneti novi status, titulu ili poziciju. Ako ste počeli da razvijate projekat u novembru 2021., sada ćete dobiti važne i očigledne rezultate, koji će na kraju uticati na vaše finansije. Osim toga, neku vrstu titule možete dobiti zahvaljujući međunarodnom projektu ili pokroviteljstvu osobe sa kojom ste u romantičnoj vezi.

Generalno, zahvaljujući ovom pomračenju, vaš lični život bi mogao da se poboljša, jer će Jupiter, vladar sektora sreće, biti u kući statusa i doneće vam uspešnog partnera.

Pomračenje Meseca u Biku donosi pozitivne promene.
kym-mackinnon-VgWmgw4BDdY-unsplash 

4. Vaga

Pomračenje se dešava u vašem sektoru velikih finansijskih ulaganja i novca vašeg partnera, tako da ćete balansirati investicije, kredite, moguću hipoteku ili dobiti nasledstvo.

Situacija se može odnositi i na vašu braću i sestre - oni će imati tešku situaciju i moraćete da im pomognete finansijski. Što se tiče vaše karijere, Mesec će, kao vladar sektora profesije, biti u kući transformacije, pa ćete možda odlučiti da promenite paradigmu karijere.
Na primer, lična kriza će vas primorati da preispitate svrhu svog života. Verovatno ćete uspešno sarađivati sa psihologom i doneti važnu odluku do pomračenja, piše Sensa.

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.