Pred nama je još jedno pomračenje Meseca koje će se dogoditi 5. maja, tačno u 19.34. Kako tvrde astrolozi, ovo pomračenje biće čak tri puta jače od običnog punog meseca, te ne čudi što slede promene za sve znake zodijaka.

Prema rečima astrologa Kajla Tomasa, pomračenja Meseca često donose važne vesti na dan događaja, u toku nedelje nakon njega, a ređe mesec dana pre ili posle. Zbog toga predlaže da "obratimo pažnju na vesti koje se sada javljaju" jer bi to moglo "značajno promeniti vaš život u narednih šest meseci", piše People.

Ovan

Tomas kaže da će ovo pomračenje Meseca verovatno skrenuti vašu pažnju na to kako „delite, dajete i primate u vašim važnim odnosima“. S jedne strane, to bi moglo učiniti vašu vezu jačom „ako ste na stabilnom terenu“, ali s druge strane, moglo bi da izazove potrese ako „niste na istoj strani“.

Isto bi moglo biti i sa vašim romantičnim životom, dodaje on. Ovo pomračenje bi „moglo privući pažnju“ na njega „pristizanjem više strasti ili skandala koji će se suočiti“. Šta god da je, Tomas predlaže da se „suočite s tim!“

Pomračenje Meseca utiče na sve znake.
josh-miller-vWBKt9Dto1g-unsplash.jpg 

Bik

Ključna tačka u vašem partnerskom životu je ovde! Glavne odluke kao što su useljenje zajedno, veridba ili možda čak venčanje mogle bi da budu na pomolu u zavisnosti od toga gde se nalazite u vašoj vezi. Isto važi i za „poslovna partnerstva“, prema Tomasu.

Međutim, ovo pomračenje Meseca moglo bi doneti sasvim suprotno ako ste „na nepouzdanom terenu“, dodaje on. „To bi moglo doneti intenzivno i dramatično razdvajanje, gurajući vas da se razdvojite.“

Ali Tomas je optimista i trebalo bi da budete i vi. „Ako se ovo desi, upućeni ste na nekog drugog i to je način na koji sudbina to kaže“, kaže on. „Samci Bikovi su sada favorizovani da upoznaju nekoga sa dugoročnim potencijalom.

Blizanci

Blizanci bi mogli da vide promene u svojim svakodnevnim rutinama. Ovo može doći u obliku zaposlenja, velikog projekta prekretnice ili čak fizičkog zdravlja, fitnesa, dijete i vežbanja. „Sada možda imate priliku da napravite veliku promenu“, kaže Tomas.

Nasumično, Tomas primećuje da „situacija oko kućnog ljubimca takođe može da se pojavi“ bilo da to znači da neko napušta vaš život ili da „novi ulazi“.

Rak

Od svih horoskopskih znakova, Tomas kaže da će strast biti izuzetno jaka za Rakove. Prekretnice se mogu desiti u romansi, istinskoj ljubavi, hobijima, plodnosti ili kreativnosti gde ćete „biti motivisani da sledite želje svog srca i ne pristajete na manje“.

Ako ste samac Rak, Tomas veruje da je „veza srodne duše“ moguća, dok oni koji su u vezama „mogu otkriti da je iskra ponovo aktivirana sa njihovim dugogodišnjim partnerom“. Štaviše, primećuje da ova lunacija „vlada decom“, tako da bi Rakovi mogli „da budu svedoci prekretničkog trenutka za jednog od svojih“.

Pomračenje Meseca nekim znacima donosi novac.
Shutterstock 

Lav

Spremite se za talas emocija, Lavovi, jer „ova lunacija će uzdrmati vaš život, dom i porodicu“, kaže Tomas. „Značajan završetak se može dogoditi u ovo vreme, kao što je preseljenje, renoviranje ili odluka da se potpuno preuredi život. „Intenzivan završetak“ ili „emocionalno iskustvo“ može nastati u vašoj porodici zbog uticaja Meseca na Lavovo domaćinstvo „Ovo će vas verovatno učiniti prilično nostalgičnim i razmišljati o svom nasleđu i prošlosti“, kaže Tomas. „Ako nekome koga poznajete treba pomoć, istupite da to učinite.“

Devica

Otvorenost uma je u fokusu za Device! „Pomračenje Meseca će aktivirati vaš sektor komunikacija, intelekta i ideja“.

To se može dogoditi kao inicijativa u obliku pisanja, govora ili reklamiranja, kaže Tomas, „dok će drugi biti fokusirani na zaključivanje velikog ugovornog poduhvata“.

Šta god da je, vaše misli i glas se moraju čuti. „Iskoristite energiju ovog vremena da izađete iz svoje zone komfora“, insistira on.

Vaga

Prema Tomasu, za Vage je „stigao važan trenutak u vezi njihovog finansijskog života“. „Ovo pomračenje Meseca će uzdrmati vaš prihod, bogatstvo i resurse“, kaže on.

„Mnoge Vage će otkriti da će zapravo doneti više novca zbog povišice, gužve sa strane ili nove ponude za posao“, nastavlja Tomas. Ali ako se posao ili tok prihoda završi u ovom trenutku, on predlaže da koristite „ovu energiju da krenete u potragu za nečim još boljim“. Zvezde su na vašoj strani!

Škorpija

Svetla reflektora su na vama, Škorpije! „Značajni završeci, proboji ili kvarovi mogu se desiti dok gledate kako prethodno poglavlje vašeg života bledi pred vašim očima“, kaže Tomas.

„Sada je vreme da se oslobodite prošlosti i onoga što vam ne služi“, dodaje on u vezi sa odnosima. Umesto toga, „zakoračite na put da tražite ono što vas zaista čini srećnim“. Na kraju krajeva, sudbina će biti na vašoj strani, pa Tomas predlaže da „slušate univerzum i kreirate svoju budućnost“.

Pomračenje Meseca nekim znacima donosi probleme.
kym-mackinnon-VgWmgw4BDdY-unsplash 

Strelac

Tomas želi da slušate kosmos, koji kaže da se „spustite i verujete svojoj tišini“. Ovo pomračenje Meseca moglo bi da vam padne teško, jer ste „primorani da se suočite sa svojom prošlošću, svojim teretom, svojim strepnjama i strahovima“.

On takođe primećuje da će „neki Strelci takođe otkriti da se u ovom trenutku pojavljuju tajne ili skandali koji su karmičke prirode i primorani su da se suoče sa tim“. Stoga, on predlaže da je najbolja stvar da se „odmaknete korak unazad, meditirate i slušate svoju intuiciju“.

Jarac

Promena koja uključuje prijatelje i vaš društveni krug mogla bi biti iza ugla.. „Dok pomračenje Meseca daje energiju ovoj oblasti vašeg života, mogli biste da prisustvujete velikom događaju ili doživite da vam prijatelj uskoči da vam pomogne da postignete lični cilj“, predviđa Tomas.

Ili se može dogoditi suprotno i prijatelj ili poznanik bi mogao „napustiti vaš život“, dodaje on. Ali u isto vreme, neko novi može da uđe u to, možda „platonska veza srodne duše“, nagoveštava Tomas. „Uskoro ćete shvatiti da ova osoba drži ključeve potpuno nove vizije sreće.

Vodolija

Spremite se da osetite vatrenu prirodu Vodolije jer bi pomračenje Meseca moglo da donese iskru u vašu karijeru, ambicije i javno priznanje. „Mogla bi da se pojavi značajna nagrada, unapređenje, novi posao ili publicitet koji će podići vaše ime u nebo,“ primećuje Tomas.

Međutim, ako se posao završi otprilike u ovo vreme, on predlaže da se to sagleda iz druge perspektive, na primer, „preusmerite se na novu poziciju negde drugde ili na novi put karijere“.

Ribe

Vreme je da se vinete u novim pravcima, Ribe! Kako je pomračenje Meseca pozitivno u skladu sa vašim horoskopskim znakom, Tomas kaže „videćete da sada imate podsticaj i hrabrost da ga prodrmate i izađete iz zone komfora“.

On nastavlja: ​​„Mnoge Ribe bi mogle da dostignu novootkrivenu prekretnicu oko projekta na daljinu ili situacije putovanja. Za druge bi to moglo biti u obliku obrazovanja i odluke da se vrate u školu (ako već nisu u školi).

„Na kraju, ako ste vezani za medije, izdavaštvo ili međunarodni biznis, velika promena će se sigurno dogoditi“, zaključuje Tomas.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.