Lepo je kada je muškarac vezan za svoju porodicu i kada brine o njima, pogotovo o majci. Ali jedno je poštovati osobu koja te je rodila i imati sa njom blizak odnos, potpuno drugo biti bolesno vezan za nju i pitati je svako malo za savet, čak i kada su u pitanju sitnice. 

Popularno nazvani "edipovci" retko kada se odmaknu od "majčine suknje", što se kaže, da im Nataša Bekvalac stane ispred njih i kaže "Poljubi me", oni bi opet prvo otrčali mami i pitali je za dozvolu. Naravno, nadamo se da se Nataša neće ljutiti, ali morali smo da je damo za primer s obzirom da je jedna od najlepših žena na našim prostorima. 

Ujedno, i astrolozi su dali svoj sud u kojim znacima se rađa najveći broj edipovaca, a vi procenite da li u njihovim rečima ima istine i ne zaboravite, izuzetaka uvek ima.

Rak

Za Rakove, dom predstavlja sigurnost i emocionalnu stabilnost. Oni će uvek ceniti toplinu i udobnost koju im pružaju roditelji. U njihovom svakodnevnom životu, roditelji ne samo da pružaju fizičku brigu, već i emocionalni oslonac. Rakovi veruju da je porodica temeljna podrška u životu i odluka o zajedničkom životu s roditeljima je odraz njihove duboke povezanosti.

Devica

Device cene detalje i red u svakodnevnom životu. Njihova roditeljska kuća je poput oaze organizovanosti besprekornog funkcionisanja. Device se osećaju sigurno i smireno u okruženju koje im pruža podrška roditelja, a pogotovo mame. Oni znaju da uvek mogu računati na sveže opranu odeću, ukusne obroke i pouzdanu finansijsku podršku.

U pojedinim znacima rađaju se edipovci.
United Archives/Impress / United Archives / Profimedia 

Vaga

Vage teže harmoniji i ravnoteži u svim aspektima svog života. Kada su suočeni s dilemama, često traže mamin savjet jer veruju da će im on pomoći u donošenju uravnoteženih odluka. Majke im pružaju podršku i savet koji im je potreban kako bi održali ravnotežu u svojim životima, ali se to nekada zna otrgnuti kontroli.

Ribe

Ribe su osetljive i često traže emocionalnu podršku i razumevanje. Kad god se osećaju izgubljeno ili preplavljeno, poziv mami pruža im utehu i smernice koje im trebaju. Njihove majke su njihovi pouzdani savetnici, ali neretko i krojači sudbine jer i te kako utiču na njihove odluke i u stanju su da im promene mišljenje u trenu. Dakle, ako vam se nekada desilo da ste sa Ribom ostvarili sjajnu konekciju koja se činila uzajamna, a onda se preko noći sve promenilo, proverite da nije mama umešala prste u sve. 

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.