Astro prognoze nestabilne su za 4 znaka zodijaka, a kraj nedelje donosi neočekivane obrte. Ipak, čini se da će biti i prijatnih iznenađenja već od početka sledeće sedmice, a ista ta 4 znaka biće baš, ali baš srećne ruke do kraja oktobra.

Rak

Pripremite se, dolazi emotivna oluja. Krajem nedelje Merkur, planeta komunikacije, ulazi u vašu kuću konflikata, donoseći nerazumevanje i nesporazume sa voljenim osobama. Takođe, poslovni projekat koji ste pažljivo gradili možda će naići na neočekivane prepreke.

Devica

Vaša perfekcionistička priroda ove će vam nedelje doneti više glavobolja nego pohvala. Želja za savršenstvom mogla bi vas odvesti na rub strpljenja, posebno na poslu, gde će se stvari razvijati sporije nego što ste planirali. Ljubavna sfera takođe izgleda nestabilno. Vaš partner možda neće tumačiti vaše kritike kao konstruktivne. Opustite se i dajte sebi i drugima prostora za disanje.

Device treba da se opuste.
Shutterstock 

Škorpija

Vaša strastvena priroda mogla bi vas odvesti u nemirne vode. Krajem nedelje vaše tajne će biti otkrivene, što bi moglo stvoriti haos i narušiti neke odnose. Na poslovnom planu vaša sklonost kontroli mogla bi dovesti do sukoba s kolegama. Savet: Pokušajte prihvatiti tok stvari umesto što pokušavate da ih kontrolišete na silu.

Jarac

Vaša ambicija može vas odvesti previsoko, ali krajem nedelje zvezde će vas podsetiti da je važno ostati čvrsto na zemlji. Neočekivane promene u planovima na poslu mogle bi vas uznemiriti, a finansijske odluke koje ste nedavno doneli možda će zahtevati ponovnu procenu. U ljubavi vaše hladno držanje moglo bi udaljiti voljenu osobu. Vreme je za ponovno povezivanje s onima koji vas vole i prihvatanje podrške koja vam je ponuđena, piše Index.hr.

Međutim, nakon ove nedelje, prilike se menjaju i to u vašu korist, te se potvrđuje da nakon kiše uvek dođe sunce. A osim ova 4 znaka, sreće će imati još i Ovnovi i Ribe.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.