Svi smo mi makar jednom u životu osetili neobičnu privlačnost prema osobi za koju znamo da relano gledano, nije za nas. Ta privlačnost nekada je bila toliko jaka da se kosila sa razumom, no, retko ko joj je mogao odoleti.

Astrologija nam ponekad može dati uvid u ovaj fenomen jer određeni horoskopski znakovi ne mogu odoleti jedni drugima iako im nije suđeno. U nastavku otkrijte koje su to tri kombinacije.

Ovan i Škorpija

Ovan i Škorpija su kao voda i vatra, intenzivni, strastveni i neumoljivi. Ovan je poznat po svojoj energiji i entuzijazmu, dok Škorpija donosi dubinu i misterioznu energiju. Njihova veza je eksplozivna i puna strasti, ali i konflikata. Iako se čini da su stvoreni jedno za drugo na fizičkom nivou, emocionalne i karakterne razlike često ih vode u burne svađe i nesuglasice.

Neki znaci nisu jedno za drugo.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bik i Vodolija

Bik, zemljani znak, poznat je po svojoj stabilnosti, pouzdanosti i tradicionalnim vrednostima. S druge strane, Vodolija je kao vazdušni znak nekonvencionalan, slobodouman i uvek u potrazi za nečim novim. Privlačnost između njih je neosporna, ali fundamentalne razlike u vrednovanju i načinu života često dovode do raskida njihove veze.

Devica i Strelac

Devica je analitična, metodična i pažljiva, dok je Strelac slobodan duh, neobuzdani avanturista. Njihova veza može biti ispunjena uzbuđenjem i otkrićima, ali često se nalaze u situacijama u kojima Devica pokušava da "popravi" Strelca, a Strelac oseća potrebu za begom od previše kontrole i ograničenja, piše Index.hr.

Bonus video:

"OVE HOROSKOPSKE ZNAKE ČEKA SREĆAN PERIOD U OKTOBRU!" Astrolog o pomeranju Plutona: Ova tri datuma će MNOGO PROMENITI Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.