Nedavno smo testirali teoriju da se najlepše žene rađaju u 3 znaka horoskopa, a sada smo otišli korak dalje i rešili da proverimo da li ima istine i u tome da se u pojedinim znacima rađaju dame sa najboljim nogama.

Kao i prvi put, izdvojili smo lepotice sa domaće i strane javne scene, a ostavljamo vama da procenite da li su astrolozi u pravu.

Ovan

Žene Ovnovi su poznate po svojoj energičnoj i aktivnoj prirodi, što se često prevodi u  zategnute i lepe noge. Njihov avanturistički duh mogao bi ih navesti da se bave fizičkim aktivnostima i sportovima koji doprinose vitkoj liniji. Njihovo samopouzdanje samo doprinosi, kao i držanje sa mnogo gracioznosti.

Poznate žene Ovnovi:

Katarina Radivojević

Katarina Radivojević je zgodna žena.
ATA Images/Antonio Ahel 

Senidah

Ivana Nikolić

Ledi Gaga

Ledi Gaga ima dobre noge.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ema Votson

Viktorija Bekam

Sara Džesika-Parker

Kristen Stjuart

Lav

Žene Lavovi odišu samopouzdanjem i harizmom, što se često odražava u njihovom držanju i načinu na koji se ponašaju. Njihov snažan osećaj sopstvene vrednosti mogao bi da ih inspiriše da pokažu svoje noge sa ponosom i samopouzdanjem. 

Poznate Lavice:

Jelena Karleuša 

Jelena KArleuša ima duge noge.
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Milica Pavlović

Elena Kitić

Sloboda Mićalović

Dženifer Lopez 

Dženifer Lopez ima definisane noge.
Shutterstock 

Megan Markl

Megan Markl nema najbolje noge.
Sharkpixs / Zuma Press / Profimedia 

Kajli Džener

Vaga

Žene Vaga su poznate po svojoj gracioznosti i eleganciji, koja se proteže na njihov fizički izgled. Često imaju proporcionalne i vitke noge koje dopunjuju njihovu uravnoteženu i harmoničnu prirodu. Ženski osećaj za stil i modu može takođe doprineti da im noge budu u fokusu, jer imaju veštinu da se oblače na način koji laska njihovim najboljim adutima.

Poznate žene Vage:

Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac izgleda kao milion dolara.
ATA Images 

Nikolija

Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević ima sjajnu liniju.
printscreen/instagram 

Kim Kardašijan

Kim Kardašijan ima kraće noge.
Ryan K Rolo / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ketrin Zita-Džons

Strelac

Žene Strelčevi su avanturisti i vole da istražuju, što često dovodi do aktivnog načina života koji im održava noge u formi. Njihova optimistična i otvorena priroda mogla bi ih navesti da se uključe u aktivnosti koje pokazuju njihove noge, kao što su ples ili sportovi na otvorenom. Zarazni entuzijazam i živahnost žena Strelca samo bacaju akcenat i na njihove duge, zavodljive noge.

Poznate žene Strelčevi:

Jelena Kostov

Nikolina Kovač

Majli Sajrus 

Tejlor Svift

Britni Spirs

Jarac

Žene Jarčevi su poznate po svojoj odlučnosti i disciplini, što se može proširiti i na njihove fitnes rutine. Njihova vredna priroda može ih navesti da održavaju zdrav način života, što se na kraju i vidi po definisanom, izdvajanom telu, i vitkim nogama. 

Poznate žene Jarčevi:

Emina Jahović

Kejt Midlton

Kejt Mos

Sijena Miler

Ribe

Žene Ribe se često povezuju sa sanjivom i umetničkom prirodom, što se može manifestovati i u njihovom fizičkom izgledu. Neretko su veoma skladno građene i imaju elegantno oblikovane noge koje odražavaju njihovu poetsku i nežnu narav. 

Poznate žene Ribe:

Jelena Janković

Rijana

Džesika Bil

Šeron Stoun

Šeron Stoun je poznata po nogama.
Instagram 

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.