Nema sumnje da će i ova jesen biti u znaku najpopularnijih cipela za jesen - mokasina. Kožne, lakovane, od prevrnute kože... čini se da su trendseterke već izabrale omiljene modele u koje su jedva čekale da uskoče. 

Mokasine su trend jeseni.
instagram/SYMPHONYOFSILK 

No, ostaje staro pitanje - kako ih sve kombinovati, a da izgledaju posebno trendy? Odgovor se krije, verovali ili ne, upravo u astrologiji, te pogledajte kako koji znak nosi mokasine i inspirišite se fashion primerima kao sa naslovnica.

Ovan

Maksi haljina ili suknja sa izrezom i oversized majica, sokne, dobar nakit, tašna i naravno, mokasine... dovoljne su Ovnu da zasija. Kod njih je sve fashion, a minimalizam je i te kako na ceni.

Bik

Stil Bikova može se opisati kao jednostavno ali upečatljivo. Tako će trendy mokasine najčešće nositi sa skinny farmerkama, belom majicom i klasičnim sakoom - idealno i za posao i za đir po gradu.

Bliznaci

Blizanci su fashion lutkice te je jasno da preferiraju "cute" outfite, old money stil i tople pastelne tonove. Oversized sakoi, mini suknje od tvida i klasične kožne mokasine njihov su "go to", a ovakve outfite obožavaju i vodeće trendseterke na Instagramu.

Rak

Nežne Račice obožavaju ženstvene kombinacije koje mirišu na jesen poput mini haljina A-kroja i klasičnih, elegantnih mokasina sa tankim đonom. Svedeno, elegantno i tako stylish!

Lav

Lavice vole da su u centru pažnje bilo svojim ponašanjem ili outfitom, te ne prežu od toga da u svoje izdanje unesu boju i svežinu. Akcentovani komadi samo će naglasiti njihov istančan modni ukus.

Devica

Sezona šortseva još uvek nije gotova, pogotovo ako u ormaru imate kožne modele. Navucite svoju omiljenu belu majicu, tanke hulahopke i spremne ste za polazak.

Vaga

Lista nije kompletna bez primera sa teksas suknjom i mokasinama, a samo je na vama da odaberete mini, midi ili maksi model koji vam se najviše uklapa uz stil oblačenja. Dodajte majicu, jednostavnu košulju ili rolku (kada krene hladnije vreme) i dobićete look za pamćenje.

Škorpija

Škorpije obožavaju sexy komade, a slip haljine definitivno su nešto što će i ove jeseni preplaviti uličnu modu. A svi znamo da satenski modeli izgledaju više nego bombastično u kombinaciji sa mokasinama. Daily outfit za 10!

Strelac

Strelčevi obožavaju da kombinuju stilove, te bez problema mogu da iznesu nespojivo, a da to izgleda wow! Dobar sako, pantalone ili suknja, u kombinaciji sa upečatljivim nakitom, kačketom i naravno, mokasinama izgledaju kao milion dolara na njima, i ovo je nešto što jedva čekamo da iskopiramo.

Jarac

Mokasine u elegantnom, poslovnom stilu niko ne nosi kao "Jarčice" koje uvek u ormaru imaju fantastične basic komade kao što je dobra bela košulja, a look će začiniti dobro skrojenim kožnim pantalonama, prslukom i klasičnim mokasinama sa šnalom.

Vodolija

Vodoilije su fashion inovatori i mokasine će nositi na najrazličitije načine i kombinovati ih tako da se za njima svi okreću. Kombinuju ih uz upečatljive komade poput riding helanki, balon farmerica i slično i nemaju problem sa tim da budu najstilizovanija osoba u prostoriji.

Ribe

I Ribe vole da privuku poglede svojim fashin izborom. Njihov odabir mogu biti i otvorene mokasine, ili pak od prevrnute kože koje će kombinovati na najrazličitije načine. 

Bonus video:

Tamara Kalinić nosi bordo torbu instagram/tamara

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.