Kako stvari stoje, astrološke prognoze posebno su naklonjene nekim znacima, te će kraj septembra biti posebno srećan i doneće promene koje će pamtiti do kraja života. 

Rak

Ako ste rođeni u znaku Raka, pripremite se na neočekivane pozitivne promene na poslu. Možda da ćete dobiti unapređenje koje ste dugo čekali ili ćete uspešno završiti projekat koji će vam otvoriti mnoga vrata. Osim toga, čini se da će i ljubavni život biti pun uzbuđenja. Možda ćete čak upoznati ljubav svog života tokom nekog korporativnog događanja.

Rakovima sledi uspeh na poslu.
Freepik/fabrikasimf 

Strelac

Strelčevi, pripremite se na niz srećnih događaja koji će vas oboriti s nogu. Zvezde kažu da je vrlo verovatno da ćete imati sreće sa finansijama, te će se pare samo lepiti za vas. Osim toga, vaša dugoročna veza mogla bi krenuti korak dalje - možda ćete uskoro čuti svadbena zvona.

Strelčevima se smeši prosidba.
Shutterstock 

Vaga

Vagama zvezde najavljuju kreativni izlazak iz rutine. Ako ste umetnik ili se bavite nečim kreativnim, ovo je vaš mesec. Očekujte da ćete dobiti priznanje za svoj rad, možda čak i nagradu. Ljubav? I tu ćete profitirati. Ako ste slobodni, postoji velika šansa da ćete upoznati nekoga ko će vas potpuno očarati, piše Index.hr.

Vage će upoznati osobu koja će ih očarati.
Shutterstock 

Jarac

Jarčevima će ovaj period doneti priliku za pomirenje i obnovu starih prijateljstava ili ljubavnih veza. Možda ćete naleteti na nekoga s kim ste izgubili kontakt i shvatiti da su emocije još uvek snažne. Na poslovnom planu, očekuje vas uspeh koji će biti plod dugoročnog planiranja i rada.

Vodolija 

Vodolijama se smeši srećan kraj septembra s neočekivanim prilikama za putovanja. Možda ćete dobiti priliku za rad u inostranstvu ili ćete se jednostavno odlučiti otići na dugoočekivani odmor. Ljubav bi se mogla roditi na nekoj egzotičnoj destinaciji gde ćete upoznati nekoga ko će vas osvojiti na prvu.

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.