Ljubav nas često čeka onda i gde to najmanje očekujemo. Uostalom, postoji toliko priča o upoznavanju srodnih duša na krajnje čudnim i neočekivanim mestima koje dokazuju da nikada ne znamo kada će se i s kim roditi emocije. 

Astrolozi takođe imaju teoriju gde znaci mogu da upoznaju ljubav svog života, pa, ko zna, možda baš na nekom ovakvom mestu i vi srednete gospodina "pravog".

Ovan

Ovnovi su avanturisti i puni energije. Srodnu dušu bi mogli da upoznaju tokom sportskih takmičenja, na planinarenju ili na nekom uzbudljivom događaju, poput koncerta, ali nije isključeno ni da će shvatiti da mu je neko srodna duša kada uđe u "šemu" sa istom.

Ovnovi pronalaze srodnu dušu kroz šemu.
Shutterstock 

Bik

Bikovi uživaju u udobnosti i senzualnim užicima. Idealno mesto za pronalazak ljubavi za Bikove bi mogao da bude vinski festival, kulturni događaj ili gastronomska radionica. 

Blizanci

Blizanci su komunikativni i društveni. Svoju srodnu dušu bi mogli da upoznaju na nekom urbanom dešavanju, seminaru, prilikom nekog putovanja, ali i na poslu. Nikad se ne zna!

Rak

Za osetljive Rakove porodica i dom su najvažnije stvari. Za njih bi moglo biti ključno upoznavanje novih ljudi preko porodičnih događanja ili prijateljskih okupljanja.

Neki pronalaze pravu osobu na porodičnim okupljanjima.
Shutterstock 

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje. Upoznavanje srodne duše moglo bi se dogoditi na mestima gde imaju priliku da zasijaju, pa makar to bila i kancelarija. Možda će jednostavno biti bučni i privući pažnju baš one osobe koja je "ta".

Devica

Device su analitične i često vole da pomažu drugima. Svoju bolju polovinu bi mogle da upoznaju tokom volontiranja u nekoj humanitarnoj organizaciji ili tokom radionice na kojoj usavršavaju svoje veštine, pri crkvi, ili slično.

Vaga

Vage teže harmoniji i ljubavi. Umetničke izložbe, muzičke večeri ili čak plesne radionice, mogle bi da budu savršena prilika za upoznavanje novih ljudi.

Škorpija

Za Škorpije su ključni dubina i intenzitet. Za njih bi bilo idealno upoznavanje na mestima gde se raspravljaju dublje teme, poput psiholoških ili filozofskih seminara.

Strelac

Strelčevi su putnici u potrazi za istinom. Upoznavanje srodne duše moglo bi se dogoditi na dalekom putovanju ili na kursu joge i meditacije, ili pak kroz hobi ili delatnost koja ih ispunjava. Ovom znaku je izuzetno bitno da je sa voljenom osobom na istim talasnim dužinama.

Svaki znak ima mesto gde može upoznati srodnu dušu.
Shutterstock 

Jarac

Jarčevima su važni odgovornost i postignuće. Konferencije, poslovni sastanci ili čak poslovni kursevi mogli bi da budu mesta gde će pronaći srodnu dušu. 

Vodolija

Vodolije su inovativni i često povezani s humanitarnim radom. Tehnološki sajmovi, ekološki festivali bi mogli da budu mesto njihovog susreta sa srodnom dušom. Takođe, koncerti, velika dešavanja ili pak potpuno obrnuto - male kućne žurke, mogu biti mesta na kojima će upoznati osobu koja će ih provući.

Ribe

Ribe su sanjari i empatičari. Za njih bi moglo biti idealno upoznavanje na kreativnoj radionici, u galeriji ili čak na plaži dok gledaju zalazak sunca. U isti mah, Ribama se lako može dogoditi da upoznaju gospodina pravog dok čekaju u redu u nekoj čekaonici, ili pak online jer njihova hipnotišuća energija retko kada prođe neopaženo.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.