Postoje osobe koje jednostavno ne mogu da odole, a da ne koketiraju sa ljudima, čak i kada su u vezi. Dok se neki zaustave samo na tome, drugi odlaze korak dalje, a sve u nameri da dobiju ono što nisu pronašli u partneru.

Umesto da raskinu i bace se u potragu za idealnom polovinom, oni se drže odnosa u kojem su, ali uredno "švrljaju" sa strane, a prema rečima astrologa, 3 znaka su veoma sklona ovakvom ponašanju.

Vaga

Iako se Vage pre svega smatraju dragim i nežnim osobama, one su i velike kokete što samo po sebi zna biti problem kada su u vezi jer, naravno, druga strana nije oduševljena stalnim koketiranjem. Flert ne prestaje ni kada Vage završe u stabilnoj vezi, a iako je najčešće bezopasan, ponekad ipak ode predaleko. Naime, Vage vole sve lepo, a kada naiđu na drugo biće koje smatraju lepim lako izgube kompas, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Određeni znaci varaju više od drugih.
Shutterstock 

Blizanci

Blizanci su vrlo zahtevni kada su u vezi, a ako im ne posvetite dovoljno pažnje, oni će je potražiti na drugom mestu. Osim toga, ovo je znak koji voli zabavu, a u kategoriji zabave kod njih češće nego kod drugih završi i varanje. Osim toga, ako Blizancu postane dosadno u vezi, takođe je sklon varanju - osim ako ne skupi dovoljno hrabrosti za raskid.

Jarac

Kada se upuste u vezu, Jarčevi od te veze imaju velika očekivanja. Iz takvog odnosa žele da dobiju što više - i sreću i podršku i stabilnost. Budući da nije lako u jednoj osobi pronaći sve što želimo, Jarčevi će se, umesto na kompromis, odnosno prilagođavanje i zajednički rast, često odlučiti na varanje, čak i ako to znači gubitak drage osobe.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Srodna duša svakog horoskopskog znaka espreso tiktok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.