Pred nama je važan astrološki događaj, a to je mlad Mesec koji nas očekuje 16. avgusta u vatrenom znaku Lava.

Mlad Mesec u Lavu simbolizuje novi početak, koji će biti izražen u intervalu od naredne dve nedelje, tako da u zavisnosti od vašeg znaka ili podznaka, sutra je momenat da započnete nešto novo.

Mlad Mesec u Lavu je poglavlje noviteta.
aditya-saxena-mixhvl-wza-unsplash 

Svaki horoskopski znak osetiće moć mladog Meseca u Lavu, koji će doneti jedan novi životni ciklus.

Lav je astrološki znak koji se često povezuje sa osobinama kao što su strast, kreativnost, samopouzdanje i ekspresivnost. Kada se mladi Mesec dešava u znaku Lava, to može doneti poseban energetski uticaj.

Moćna tumačenja mladog Meseca u Lavu

Kreativnost i ekspresija

Lav je poznat po svojoj sklonosti ka umetničkom izražavanju i kreativnosti. Mladi mesec u Lavu može podstaći vas da istražujete svoju kreativnu stranu, bilo da je to kroz slikanje, pisanje, glumu ili bilo koju drugu umetničku aktivnost.

Samopouzdanje

Lav je povezan sa samopouzdanjem i osećajem lične vrednosti. Ovaj mlad Mesec može vam pomoći da se bolje povežete sa svojim unutrašnjim sjajem i da radite na izgradnji pozitivnog samopouzdanja.

Imaćete više samopozdanja.
Freepik/fabrikasimf 

Novi početak

Mladi Mesec se često tumači kao vreme za nove početke. U Lavu, to može značiti da je idealno vreme da započnete nove projekte ili se posvetite ciljevima koji su usmereni ka ličnom napretku i rastu.

Izražavanje emocija

Lav je strastven i emotivan znak. Mladi mesec u ovom znaku može vam pomoći da otvorite svoje srce i izrazite svoje emocije na iskren i autentičan način.

Drugarstvo

Lav je društven i voli pažnju. Ovaj mladi mesec može doneti fokus na druženje, izlazak sa prijateljima i uživanje u životu.

Mlad Mesec utiče na drugastva.
Shutterstock 

Mlad Mesec u Lavu snažno će utiicati na Lavove, Strelčeve i Ovnove.

Pred vama je odličan period za donošenje ličnih odluka. Iako su mnoge planete retrogradne, sutra imate šansu da promenite svoj život na bolje.

LAV

Pred vama je odličan period za donošenje ličnih odluka. Iako su mnoge planete retrogradne, sutra imate šansu da promenite svoj život na bolje.

STRELAC

Odličan period za planiranje putovanja. Takođe, možete da usvojite novu životnu filozofiju koja će vam promeniti pogled na svet. Mnogi Strelčevi će iskoristiti ovaj period i za obrazovanje.

OVAN

Lep period za ljubav i nova poznanstva. Ukoliko planirate proširenje porodice, sutra je dan kada možete da počnete da radite na tome. Kreativnost će biti naglašena.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.