Svake godine 8. avgusta se odigrava malo astrološko čudo koje astrolozi nazivaju Lavlja kapija, a kroz nju se, kako kažu, otvara nebo za naše želje.

Numerolozi i astrolozi kažu da je ovo idealan dan da se usredsredimo na ono što želimo da postane naša realnost.

8. avgusta se otvara Lavlja kapija i ispunjavaju želje.
Unsplash/Jon Flobrant 

Otvaranje Lavlje kapije označava poravnanje Sunca u znaku Lava sa zvezdom Sirijus, konstelacijom Orionovog pojasa i planete Zemlje. Portal je, zapravo, otvoren sve od 26. jula pa do 12. avgusta, ali su mogućnosti najjače na dan 8. avgusta.

Tog dana se, kako kažu, proslavlja Galaktička Nova godina, a brojevi 8:8 nose ogromnu snagu. Upravo je osmica simbol bogatstva, sreće i dobrih vibracija. Kad se položi horizontalno, ona predstavlja beskonačnost i obilje.

LAvlja kapija donosi obilje i sreću.
Shutterstock 

Da bi se ostvarila vaša želja koju zamislite na ovaj dan, važno je da ona bude istinski važna i velika. "Lav ne prihvata ništa sitno", kaže Liza Stardast. "Zato ne dozvolite da vas ograničava neverica. Izaberite baš onu specijalnu želju koja vam već dugo stoji u mislima. Takođe, obratite pažnju na san koji sanjate na ovaj datum, on ima velike šanse za ispunjenje pod uslovom da se tiče baš vas."

Podsetimo, astrološki period Lava traje od 23. jula do 22. avgusta, a evo nekoliko stvari koje možemo iskusiti tokom ovog perioda:

Lečenje srca: Portal Lavlje kapije aktivira srčanu čakru. Stare ili čak sadašnje rane na srcu mogu se izlečiti. Možda bismo se konačno osećali oslobođeni svake tuge ili tuge koja je opterećivala naša srca. Za više uputstava o tome, pročitajte Kako otvoriti i očistiti blokade u svojoj srčanoj čakri.

Bitno je meditirati.
jared-rice-unsplash.jpg 

Otvaranje trećeg oka: Ovaj portal takođe aktivira čakru trećeg oka. Možda ćemo se osećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji naša intuicija govori sa nama. Naša intuicija će verovatno biti jaka i ako je ovo nešto sa čime želimo da radimo više, portal je odličan trenutak za početak. Tokom otvaranja Lavlje kapije, svest se širi.

Posete: Drevni ljudi su verovali da je Sirijus vladar neba, anđela i onostranih bića. Pod energijom portala Lavlje kapije, veća je verovatnoća da ćemo primati poruke, snove, znakove i posete od naših najmilijih koji su preminuli i od naših duhovnih vodiča i anđela čuvara.

Sloboda: Jedna od najjačih Sirijusovih vibracija je energija slobode. Ideja je da naše zemaljsko Sunce osvetljava ovaj fizički svet koji je iluzija. Ali Sirijus osvetljava našu dušu i duhovna tela. Shvatajući ovo, dobijamo osećaj slobode.

Mir: Period Lava nosi mirne vibracije, tako da je provođenje vremena u prirodi i meditacija odličan način da iskoristite ovu mirnu energiju i iskoristite je za lečenje uma, tela i duše.

Lavlja kapija donosi mir.
Freepik/tawatchai07 

Tehnologija: Ova snažna lavlja energija je povezana sa veoma naprednom tehnologijom. Ako imate tehnološku inovaciju ili želite da pokrenete veb lokaciju, blog, aplikaciju ili bilo šta drugo u vezi sa tehnologijom, ovo je sjajna energija koju možete iskoristiti u svoju korist.

Kreativnost: Pred nama je veoma kreativno vreme i savršena prilika da isprobate novi kreativni projekat ili preduzmete akciju na kreativnom projektu koji ste želeli da započnete.

Tokom ovog energetskog perioda veća je verovatnoća da ćemo dobiti različite uvide. Oni mogu doći kroz naše snove, vizije, duhovne vodiče i anđele, ili jednostavno slušajući našu intuiciju dok smo u stanju opuštenosti. Meditacija i automatsko pisanje su sjajni načini da se otvorite ovoj energiji i dobijete smernice.

Bonus video:

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?  TikTok/thatastrologeeguy

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.