Dok postoje oni kojima je najveći san da pronađu "onu pravu" sa kojom će graditi život, postoje i ljudi kojima tako nešto nije na pameti. Oni koji izbegavaju ozbiljne veze po svaku cenu, a ukoliko odnos krene u tom pravcu, u stanju su da nestanu, izmisle problem... sve samo da se ne bi vezali.

Ovaj fenomen je složen i ukorenjen u različitim aspektima života, uključujući kulturu, društvene norme, lične strahove i neizvesnost. Međutim, zanimljivo je primetiti kako se određeni obrasci često ponavljaju kod muškaraca rođenih u istim horoskopskim znacima. U nastavku ćemo se fokusirati na znakove zodijaka koji, prema astrološkim tumačenjima, često pokazuju sklonost izbegavanju ozbiljnijih veza.

Ovan

Ovnovi su po prirodi impulsivni i vole slobodu. Oni teže nezavisnosti i stalno su u potrazi za novim avanturama. Zbog toga se često teško vežu za jednu osobu. Kada sretnu svoju srodnu dušu, mogu se uplašiti intenziteta emocija i povući se, jer im je lakše da imaju neobavezne i neretko se*sualne veze.

Ovnovi često traže površne veze.
Freepik/Freepik 

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenjivoj prirodi. Oni su znatiželjni, inteligentni i vole novitete. Zbog svoje konstantne potrebe za novim iskustvima i spoznajama, Blizanci se često plaše dublje veze koja bi mogla ograničiti njihovu slobodu i potrebu za promenom.

Strelac

Strelčevi su pravi avanturisti horoskopa. Oni su nezavisni, optimistični i uvek u potrazi za novim znanjima i iskustvima. Strelčevi cene svoju slobodu iznad svega i mogu se uplašiti da će ozbiljna veza ugroziti njihovu slobodu i naviku da žive kao da su solo. 

4 znaka zodijaka ne vole da su u vezi.
Freepik 

Vodolija

Vodolije su po prirodi slobodoumne i nekonvencionalne. Oni cene svoju individualnost i ne žele da se uklope u tradicionalne norme. Kada sretnu svoju srodnu dušu, mogu se plašiti da bi takva veza mogla narušiti njihovu autonomiju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.