Svako pokazuje ljubav na svoj način, i to je potpuno u redu, sve dok se ne pređu neke granice. Činjenica je da neki ljudi preferiraju slobodu i sopstveni prostor, ali i da postoje oni koji konstantno osećaju potrebu da budu uz svog partnera, gotovo da su vezani lepkom.

Bilo da se radi o strahu od samoće, nesigurnosti ili prekomernoj privrženosti, oni svojim partnerima jednostavno ne daju da dišu, a evo koji horoskopski znaci su takvi gledano sa astrološke strane. 

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i posvećenosti. Oni iskreno vole da budu bliski sa svojim partnerima, a njihova potreba za bliskošću često je povezana sa sigurnošću i zaštitom. Rakovi su izuzetno zaštitnički nastrojeni i često će biti tu za svoje partnere u dobrim i lošim vremenima. Ova ogromna potreba za vezom može dovesti do osećaja gušenja, posebno ako partner ceni lični prostor.

Rakovi često guše partnere.
Shutterstock 

Škorpija

Škorpije su veoma privržene ali i emotivne. Kada su zaljubljene, njihova strast i posvećenost mogu biti gotovo opsesivni. Škorpije vole da istražuju emocionalnu dinamiku svojih odnosa, često očekujući potpunu emocionalnu intimnost i otvorenost. Ali njihova želja za stalnom bliskošću ne odgovara svima.

Devica

Device su praktične i odane svojim partnerima, ali njihova briga često prelazi granice. Kada su u vezi, mogu postati opsednuti partnerom jer traže savršenstvo u vezi i vode računa o svakom detalju. Ovo može da izvrši pritisak na njihove partnere.

Bonus video:

Kosa i ljubavnik TikTok/sandrrah

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.