Nema šta, društvene mreže jesu postale bitan deo naših života. Svako od nas, tu i tamo, gleda da malo "zamaže" realnost, bilo filterima ili kadrovima koji ostavljaju utisak da živimo savršene živote. 

Međutim, neki u tome baš preteruju. Otkrivamo vam ko sve od horoskopskih znakova voli da laže na Instagramu o svojoj realnosti.

Ovan

Ovnovi su po prirodi avanturisti. Međutim, na društvenim mrežama svaki njihov izlazak u prodavnicu postaje epska avantura. Prema njihovim Instagram pričama, pola svog života provode na egzotičnim lokacijama i hrane se samo organskim smutijima. Istina je da većinu vremena provode na kauču gledajući Netflix.

Momak jede kokice.jpeg
Freepik/ DCStudio 

Bik

Bikovi su poznati kao gurmani, ali na društvenim mrežama prelaze sve granice. Prema njihovim objavama, mogli biste pomisliti da nikada ne jedu ništa što nije pripremio šef s pet zvezdica. No, njihova tajna je u filterima i lepo posluženim tanjirima, dok se njihova svakodnevna ishrana uglavnom sastoji od testenine i brze hrane.

Blizanci

Blizanci su poznati kao društveni leptiri, ali na društvenim mrežama njihov socijalni život doseže nove visine. Fotografije s glamuroznih zabava, VIP događaja i druženje s poznatim osobama su svakodnevica. Ali ako malo bolje pogledate, shvatićete da je sve ovo samo laž.

Blizanci vole da lažu na mrežama.
Shutterstock 

Rak

Rakovi su poznati po tome što vole udobnost svog doma. Na društvenim mrežama svaki njihov kutak izgleda kao iz časopisa za arhitekturu i unutrašnju dizajn. Prava istina je da njihov pravi dom izgleda više kao skladište, a fotografije koje objavljuju su verojatno snimljene kod drugog, ili pak čak i dok su u prodavnicama nameštaja.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje, a na društvenim mrežama su prave zvezde. No za razliku od pravih zvezda, Lavovi ne žive glamurozne živote kakve prikazuju. Većina "luksuznih" stvari koje poseduju zapravo su pozajmljene, a ta sjajna rođendanska zabava bila je zapravo samo obična kućna zabava ili su se slikali u punom klubu da bi prevarili pratioce da su svi ti ljudi samo tu zbog njih.

klub.jpeg
Freepik/prostooleh 

Devica

Djevice su po prirodi perfekcionisti. Na društvenim mrežama svaka njihova fotografija izgleda kao da ih je šminkao profesionalni šminker, a slikao fotograf Kim Kardašijan. Ali, šta se zaprava događa iza scene? Sate provode nameštajući svetlo, brišu svaku fotografiju gde se vidi i najmanja nesavršenost i provode večnost birajući pravi filter. Da, to je prava slika života Device.

Naravoučenije: istražujmo svet onakav kakav jeste, a ne kroz ružičaste filtere Instagrama.

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Izvor: Index.hr

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.