Ljubav se može naći na zaista neočekivanim mestima, ali se često može i javiti onda kada tako nešto nije ni na kraj pameti. Tako se mnogima desilo da osete nešto prema bliskom prijatelju, kolegi...

Neretko je hemija toliko vidljiva da se, narodski rečeno, "može seći makazama", ali i pored toga, veoma je čest scenario da jedna strana, ako ne i obe - ćute.

Pojedini znaci su zaljubljeni jedni u druge.
Shutterstock 

Strah od gubitka bliskog prijatelja i narušavanja postojećeg statusa često može prigušiti taj osećaj. Upravo se ta složena dinamika odvija među nekim horoskopskim znakovima koji se odlično slažu, ali se boje da priznaju svoje istinske osećaje.

Blizanac i Strelac

Blizanci i Strijelci dijele istu želju za učenjem i istraživanjem. Njihova komunikacija je fluidna, a zajedničke avanture se neprestano gomilaju. Međutim, oba znaka cijene svoju neovisnost i često zaziru od prevelikog emocionalnog vezanja. Unatoč tome, između njih postoje dublje razumijevanje i privlačnost koje si često ne žele priznati.

Rak i Jarac

Rakovi su emocionalni i brinu o ljudima oko sebe, dok Jarčevi cene sigurnost i stabilnost. Oni se međusobno privlače i savršeno se upotpunjuju. No često ne žele da priznaju osećaje iz straha da će narušiti prijateljsku ravnotežu koju su uspostavili.

Pojedini znaci ne žele da priznaju osećaje.
Shutterstock 

Lav i Vodolija

Lavovi su strastveni i dramatični, dok su Vododlije nekonvencionalne i slobodoumne. Oba znaka privlače jedno drugo svojim jedinstvenim osobinama i stvaraju neraskidivu vezu. Međutim, strah od promene postojeće dinamike često ih sprečava da priznaju osećaje koje potajno gaje jedno prema drugom.

Devica i Bik

Bikovi su praktični i pouzdani, dok su Device metodične i analitične. Oni međusobno uspevaju izgraditi duboki nivo poverenja i razumevanja, ali ne žele da priznaju osećanja kako ne bi stvorili haos u svom dobro uređenom svetu.

Devica i Bik su često tajno zaljubljeni.
Shutterstock 

Vaga i Ovan

Vage vole harmoniju, dok Ovnovi cene hrabrost i akciju. Suprotnosti se privlače, ali često akteri skrivaju svoje osećaje kako ne bi uništili prijateljstvo. Vage i Ovnovi stoga često ostaju potajno zaljubljeni jedni u druge.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: Index.hr.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.