Nema osobe koja makar jednom nije za nešto slagala. Sitne laži deo su svakodnevnog života, i ruku na srce, ne možemo očekivati ni od koga da bude 100 posto iskren sve vreme. Međutim, jedno su sitnice, i male laži, drugo je kad neko baš nema meru. 

Ako je verovati zvezdama, na to koliko ćemo lagati utiče i naš horoskopski znak. Prema rečima astrologa, tri horoskopska znaka sklonija su lažima, a osim toga čak i ako ih uhvatite dok govore neistinu, uplešće se u nove izmišljotine ne bi li se izvukli iz neprijatne situacije.  

Pojedini znaci više lažu nego drugi.
Shutterstock 

U nastavku proverite koja su to tri horoskopska znaka sklonija laganju od drugih:

Blizanci

Blizanci su u stanju da smisle izuzetno fine laži. Zahvaljujući svojoj dvostrukoj ličnosti mogu se gotovo neprimetno prebacivati iz jednog lika u drugi. U manipulaciji su pravi majstori i ako osete da je to potrebno, mogu vas veoma lako upetljati u svoju mrežu prevare.

Oni imaju neverovatnu sposobnost da budu jako uverljivi oko svega o čemu pričaju.ž

Blizanci su jako uverljivi kad lažu.
Shutterstock 

Vage

Ako u svojoj blizini imate osobu rođenu u horoskopskom znaku Vage, znate kakvi šarmeri oni mogu biti. Međutim, Vage i te kako znaju kako ni iz čega da izmisle priču. Deo njihovog šarma, naime, leži u snalažljivosti i kreativnosti, a ako vide da ne ide sve po planu, nije im problem da se posluže lažima kako bi dobile ono što žele, piše Zadovoljna.hr.

Pojedini znaci dobri su manipulatori.
Shutterstock 

Ribe

Dobro ste pročitali, emocionalne Ribe mogu se pretvoriti u prave prevarante. Iako ih često opisuju kao najranjiviji horoskopski znak, neka vas ne zavara njihova nevinost. Ribe su, naime, sklone tome da se služe sitnim lažima kako bi ispale još veće žrtve nego što to uistinu jesu.

Ako Ribu uhvatite u laži i suočite je s njom, pripremite se na to da će izigravati žrtvu. One uvek tačno znaju šta da slažu kako bi iz svake situacije izvukle ono što žele.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.