Prema astrologiji, pojedini znaci zodijaka jednostavno su skloniji neformalnijem pristupu vezama. Za njih monogamija nije, neretko su skloni prevari, ili se jednostavno brzo zasite osobe sa kojom su.

Naravno, to ne znači da duboki odnos nije za njih, već da im je potrebno više vremena da se obavežu, a od svih znakova, tri se posebno izdvajaju. 

Pojedini znaci ne žele da se skrase.
Shutterstock 

Blizanci su često opisani kao znak koji ceni slobodu i raznolikost. Mogu biti vrlo društveni i radoznali, a njihova sklonost promeni i novim iskustvima može ih učiniti manje sklonim  dugoročnim vezama.

Strelac takođe ceni slobodu i avanturu. Mogu biti vrlo nezavisni i često su u potrazi za novim horizontima, što može otežati njihovo dugoročno vezivanje.

Strelčevi jako vole svoju slobodu.
Shutterstock 

Vodolija je poznata po svojoj nezavisnosti i originalnosti. Vodolije cene svoju slobodu i nekonvencionalnost, a ponekad se mogu opirati tradicionalnim očekivanjima za veze, te i ako se ožene ili udaju, i dalje će živeti i ponašati se kao da su slobodni.

Bonus video:

AKO VERUJETE U RETROGRADNI MERKUR, POSLUŠAJTE ASTROLOŠKINJU! Kralj: Ne kupujte stanove, OVA VALUTA IZUMIRE, jedan je put do novca Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Index.hr