Prema očekivanju astrologa, evo koji datumi će biti posebno srećni za svaki znak, ali i šta bi trebalo da uradite da bi vam se neke želje ostvarile.

Ovan

Srećan dan: 10. jun

Pripadnicima ovog znaka Zodijaka će jun biti u znaku ljubavi i protkan pozitivnom energijom, pa je savršen trenutak da uživaju u svoj svojoj kreativnosti i romantičnim trenucima.

Savet: Pozovite osobu koja vam se dopada na piće ili priredite partneru sitno iznenađenje koje se pamti, piše Glossy.rs.

Određeni datumi donose sreću svim znacima.
Shutterstock 

Bik

Srećan dan: 1. jun

Prva polovina juna biće posebno berićetna Bikovima, posebno u pogledu međuljudskih veza, koje će značajno ojačati. Bolje ćete se slagati s prijateljima, porodicom i partnerom, a zahvaljujući povoljnom aspektu Venere s Jupiterom možete očekivati da će vam odlično ići na ljubavnom planu.

Savet: Udružite se s nekom većom grupom ljudi u nekom važnom projektu. Ovo nije vreme za samoću.

Blizanci

Srećan dan: 9. jun

Pred samo pomračenje sunca u vašem znaku, okrenućete se svom unutrašnjem "ja" i dublje zaviriti u sve ono što vas je kočilo u proteklom periodu.

Savet: Pustite da vaš život napusti sve što vas opterećuje i ograničava, pa makar to bili i nekada bliski ljudi.

Rak

Srećan dan: 20. jun

Pred početak sezone vaše vladavine i produženjem dana i sunčanih sati, vaša veza s prijateljima biće jača nego ikad. Ipak, očekujte i da ćete se značajnije povezati sa sobom samima, nekad i nauštrb odnosa s drugima.

Savet: Posvetite se sebi i ne dopustite da neko drugi bude na prvom mestu. Vreme je za odmor.

Lav

Srećan dan: 27. jun

Pošto na vašu teritoriju dolazi Venera, planeta ljubavi, strasti i romantike, očekujte da će vaša vatrena strana "podivljati". Posebno će biti zadovoljni Lavovi koji su u ljubavi sa osobama koje im daju priliku da pokažu sve svoje tajne želje i strastvenost.

Savet: Posvetite se zadovoljenju i slobodno kršite tabue, savršen je trenutak za to.

LAvovi da se posvete uživanju.
Shutterstock 

Devica

Srećan dan: 21. jun

Iako se završio retrogradni Merkur, njegovi odjeci i dalje se osećaju, pa može da dođe do problema u pogledau komunikacija. To može da zamrsi i pokvari neke planove, ali samo kratkoročno.

Savet: Ovo je trenutak za preispitivanje i analizu, a ko je bolji u tome od Devica, zar ne?

Vaga

Srećan dan: 23. jun

I za Vage kraj juna donosi preispitivanje i otkrivanje šta se krije ispod površine, a mogli biste da otkrijete nešto što se dugo krilo od vas. budite oprezni: neke stvari je bolje ne znati.

Savet: Ako se nešto ne tiče lično vas i vašeg života, bolje je ne zalaziti preterano u tuđu intimu.

Škorpija

Srećan dan: 11. jun

Ovo je za vas vrlo povoljan period kada su u pitanju posao, karijera i finansije, pa možete da očekujete uspeh i da ćete čak i sebe u navrate oduševiti time koliko ste vredni, odgovorni i temeljni.

Savet: Budite spremni za promene, moguće je da stiže nov način rada ili kolega koji vam isprva neće biti po volji.

Strelac

Srećan dan: 18. jun

Jupiter, koji vlada znakom Strelca, biće od 20. juna retrogradan u četvrtoj kući doma, što znači da će porodični odnosi biti vrlo izraženi. Stare svađe mogle bi da se razreše, a već dobri odnosi da dovedu do veselih trenutaka i momenata iskrenosti.

Savet: Okupite svoje najmilije oko sebe i povežite se dodatno. 

Strelčevi treba da okupe porodicu.
Shutterstock 

Jarac

Srećan dan: 14. jun

Sprema vam se vrlo krupna promena, a astrolozi procenjuju da će ona biti povoljna, iako bi mogli da je prate trenuci napetosti, nervoze i, čak, svađe.

Savet: Budite proračunati i strpljivi da ne biste rekli nešto zbog čega ćete žaliti.

Vodolija

Srećan dan: 14. jun

Verovatno ćete biti "gurnuti" u situaciju da provedete neko vreme s ljudima koje ne poznajete, u nekom većem društvu, na proslavi, sastanku itd, što će dovesti do socijalne anksioznosti, manje ili veće.

Savet: Koliko god bilo neprijatno, pokušajte da bolje upoznate nove ljude i trenirate svoje sposobnosti komunikacije.

Ribe

Srećan dan: 23. jun

Već kreativne Ribe sada će biti još inspirisanije, a snovi i mašta imaće moćan uticaj na vas u drugoj polovini juna. Uz to, bićete spiritualniji, ali biste mogli da imate poteškoće da realizujete svu tu energiju koja "kuva" u vama.

Savet: Odmaknite se korak unazad i dajte sebi vremena da promislite sledeći korak.

Bonus video:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.