Pred nama je još jedan pun Mesec i to u Strelcu, odnosno "Mesec od jagoda", kako ga još zovu, ali u ovom slučaju ništa tu "ružičasto" nije. Naravno, izuzetaka uvek ima, ali je svakako bitno da otvorite, što se kaže, četvoro očiju i obratite pažnju na upozorenja astrologa, a evo šta ovaj pun Mesec 3. juna donosi kom znaku zodijaka.

Ovan

Savet za vas je - radite šta želite. Iznenadićete se koliko je oslobađajuće i osvežavajuće kada radite ono što želite bez potrebe da bilo kome odgovarate. Istini za volju, ovako treba da živite svoj život i dalje, pise Sensa.

pun mesec donosi promene.
ganapathy-kumar-9kbsq91NFwg-unsplash.jpg 

Bik

Vaša anksioznost je dostigla vrhunac u danima koji prethode punom mesecu, zbog čega je od suštinskog značaja da se odmaknete od posla i obaveza i da uvedete brigu o sebi u svoju svakodnevnu rutinu. Odvojite vreme za sebe i povežite se sa svojim unutrašnjim glasom i potrebama.

Blizanci

Zabrinuti ste za ono što drugi rade - posebno oni sa kojima se ne slažete. Pokušajte da ostanete u svojoj traci i ne ulazite previše u njihove živote. Dođite do mesta gde možete da živite u miru umesto da se stalno takmičite sa konkurencijom.

Rak

Organizacija je ključna u ovom trenutku kako bi se izbeglo osećanje preopterećenosti. Iskoristite odgovarajuće resurse da biste pronašli bolji put za organizaciju obaveza i posla. Obavezno postavite granice i sebi kako biste bili sigurni da ne radite do duboko u noć kada svi drugi čvrsto spavaju.

Lav

Vaše veštine umrežavanja su u visokoj brzini, ali ne idete tamo gde se nadate. Probajte nove taktike jer stare ne rade. Izađite u svet i uspostavite nove veze.

Devica

Porodične stvari dolaze do izražaja, čineći da osećate stres i verovatno ste zahtevniji u vašim intimnim odnosima. U redu je osloniti se na druge kada su vam potrebni. Ne morate da se borite sami. Znajte da uvek postoji rame za plakanje.

ovaj pun mesec uticaće na sve znake.
Shutterstock 

Vaga

Mnogo informacija ide ka vama - ali polovina nije istinita, a dobar deo je preuveličan. Na vama je da tražite istinu i saznate u šta treba da verujete. Istina će biti čudnija nego što ste mislili — zato se pripremite!

Škorpija

Finansije izlaze na videlo, pozivajući vas da počnete da štedite. Vaša finansijska situacija je možda dobra sada, ali želite da se obezbedite kako biste mogli da pobegnete na neku daleku destinaciju i sklonite se od svega.

Strelac

Po prvi put posle nekog vremena postajete nežni i otvoreni za upoznavanje na dubljem nivou. Konačno ćete moći da razumete svoje emocije tokom ovog punog Meseca, što vam omogućava da govorite iz srca i da idete za onim šta želite bez oklevanja.

Jarac

Napravite korak unazad i sagledajte stvari iz druge perspektive. Prostor za razumevanje situacija i odnosa pomoći će vam da vidite stvari kristalno jasno. Ponekad vam je potreban trenutak da se ohladite i razmislite pre nego što preduzmete odlučnu akciju. Dajte sebi vremena pre nego što donesete bilo kakve konkretne odluke, piše Sensa.

Vodolija

Mesečeva svetlost vas tera da se setite ko ste (i ko želite da budete). U protekloj godini vaši ciljevi i nade su evoluirali. Univerzum sada proverava da vidi koliko ste odrasli. Uverite se i sami da vam se sviđa kuda ste krenuli. Ako to uradite, nastavite!

Ribe

Do velikih promena na poslu može doći tokom punog Meseca, što otežava vaš posao. Pazite da ne preuzmete sve na sebe. Ako ne možete da idete u korak sa zadacima koji se stalno gomilaju, zatražite pomoć.

Bonus video:

Kako da manifestujete u noći punog Meseca TikTok/hothighpriestess

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.