Svako od nas ima nešto oko čega je nesiguran, jedino što to neki ljudi bolje kriju. Nesigurnosti se mogu odraziti i na naše postupke, odnose i doživljaj sveta. Naravno, preporuka je da uvek radite na kompleksima i onome što vam ne da mira, a astrologija nam nudi način razumevanja ovih duboko ukorenjenih emocija kroz prizmu naših horoskopskih znakova. U nastavku saznajte glavnu nesigurnost svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovnove krasi takmičarski duh. Stoga, njihova najveća nesigurnost proizlazi iz straha da neće biti dovoljno dobri ili brzi u onome što rade. Strahuju od poraza, što ponekad može dovesti do preterane agresivnosti, piše Index.hr.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj težnji za sigurnošću i stabilnošću. Nesigurni su kada su suočeni s velikim promenama, što u njima može izazvati anksioznost.

Bikovi mogu biti anksiozni kada su suočeni sa promenama.
anthony-tran-unsplash.jpg 

Blizanci

Blizanci su nesigurni oko svoje doslednosti i neodlučnosti. Brinu se da ih drugi doživljavaju kao nepouzdane zbog njihove promenjive prirode.

Rak

Rakovi su emocionalni i osetljivi, a nesigurni su jer ne znaju da li će biti voljeni i prihvaćeni od strane drugih. Strah od napuštanja može biti veoma intenzivan u ovom znaku.

Lav

Lavovi su rođene vođe, ali njihova nesigurnost leži u strahu da neće biti cenjeni ili priznati. Oni žele biti u centru pažnje i mogu postati nesigurni kada se osećaju zanemarenim.

Lavovi se plaše da ne budu ignorisani.
Shutterstock 

Devica

Device su perfekcionisti, a njihova nesigurnost dolazi iz straha da neće biti dovoljno dobre ili da će pogrešiti. Ova nesigurnost može ih dovesti do preterane kritičnosti prema sebi i drugima.

Vaga

Vage teže harmoniji i balansu, a njihova nesigurnost se javlja kada su suočene s konfliktima. Brinu se da će izgubiti mir i ravnotežu ako se nađu u sukobu.

Škorpija

Škorpije su emotivne i strastvene, a nesigurni su jer se plaše da će izgubiti kontrolu, bilo nad svojim emocijama, životnim situacijama ili drugim ljudima.

Strelac

Strelčevi su poznati po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Njihova nesigurnost proizlazi iz straha da će izgubiti svoju nezavisnost.

Strelčevi se plaše da će izgubiti svoju nezavisnost.
Shutterstock 

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i fokusirani na uspeh. Njihova nesigurnost često proizlazi iz straha da neće ostvariti svoje ciljeve ili da neće biti dovoljno kompetentni.

Vodolija

Vodolije su originalne i nezavisne, a nesigurni su jer ne znaju hoće li ih drugi razumeti ili prihvatiti zbog njihove jedinstvenosti.

Ribe

Ribe su jako emocionalne i intuitivne, a njihova nesigurnost proizlazi straha da će ih neko povrediti ili iskoristiti.

Bonus video:

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA? Kurir TV

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.