Nakon perioda u kojem većini ljudi ništa nije išlo od ruke, a za šta smo zdušno krivili jedan od najgorih retrogradnih Merkura u ovoj godini, konačno sledi period olakšanja, međutim, daleko od toga da je sav posao gotov.

Slede trenuci u kojima ćete konačno osetiti da se oslobađate velikog tereta, a za to je zaslužan mlad Mesec u Biku 19. maja.

Šansa da se prizemljimo

Sa ovim mladim Mesecom, transformativne i haotične energije pomračenja koje smo iskusili prethodnih nedelja mogu početi da se poslažu i napokon krenu da se rastaču, piše Sensa.

Pomračenja su nam donela razne promene, buđenja, transformacije i pomeranja. Naši životi, ili možda čak i naša perspektiva, sada mogu izgledati veoma drugačije nego kada su pomračenja počela 19. aprila. Možda su se desili mnogi kvantni skokovi koji će nam sada pomoći da ubrzamo svoj put napred.

Konačno sledi period preporoda.
Unsplash 

Bik je znak povezan sa stabilnošću i sigurnošću, a to je upravo energija koja će nam biti dostupna sa ovim mladim Mesecom. Kako možete stvoriti više sigurnosti u svom životu? Koje korake možete preduzeti da biste se osećali stabilnije i sigurnije u sebi?

Život će se uvek kretati i menjati oko nas, ali naše unutrašnje biće je mesto gde zaista možemo da stvorimo istinsku i trajnu sigurnost koja će nas pratiti gde god da krenemo. Pitanja koja sebi treba da postavimo su šta nas teši, šta nam donosi topli zagrljaj, šta nam omogućava da se prepustimo i osetimo podršku?

Vreme je da razmislite kako da pomognete sebi.
Unsplash/Sasha Freemind 

Mlad Mesec u Biku nas podseća da ne moramo da tražimo velike stvari - dovoljna će biti sitna zadovoljstva i uživanja.

Moćna dinamika i solarni pleksus

Jupiter i Pluton će biti na nula stepeni svojih znakova pod ovim mladim Mesecom. Jupiter će biti u Biku, a Pluton u Vodoliji. Ovo je veoma moćna dinamika energije koja teče nebom.

Nula se smatra visokim karmičkim nivoom zodijaka, odnosno stanjem neutralnosti gde ništa nije tamno i ništa nije svetlo. U nultom stanju mi smo Jedno sa celim životom. I u ovom nultom stanju dolazi do stvaranja.

Mlad Mesec u Biku uticaće na sve znake.
nousnou-iwasaki-unsplash.jpg 

Samo na trenutak budimo svesni naše čakre solarnog pleksusa. Ova čakra se nalazi na nultoj tački našeg tela, tačno tamo gde je naš pupak. On sija jarko-žutom svetlošću i jedna je od naših najjačih veza sa izvornom energijom i ličnom moći. Idite na to mesto na trenutak i vidite svoje unutrašnje Sunce koje zrači snažno i svetlo.

Punjenje našeg solarnog pleksusa može pomoći u povećanju motivacije i inspiracije. Punjenje solarnog pleksusa takođe može ojačati naš stomak i probavni sistem, pomažući nam da asimilujemo i obradimo ne samo hranljive materije koje jedemo, već i energiju koju trošimo.

Bitno je vodite računa kako trošite energiju.
printscreen/instagram 

Kad god imamo bilo kakvu napetost u sebi, to je obično znak da treba da preduzmemo nešto u svom životu. Kada tenzije postanu suviše izražene, nešto se mora dati da bi se stvorilo više prostora za disanje.

Sa svom ovom energijom koja sada teče iz kosmosa, kreativna i plodna energija oko nas će se takođe povećati.

U poslednje vreme prolazimo kroz mnogo transformativnih energija, tako da će nam biti od pomoći da imamo vremena da se fokusiramo, ukorenimo i vratimo svoja tela i um na nulu.

Bonus video:

AKO VERUJETE U RETROGRADNI MERKUR, POSLUŠAJTE ASTROLOŠKINJU! Kralj: Ne kupujte stanove, OVA VALUTA IZUMIRE, jedan je put do novca Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.