Ima nečeg posebnog u tome kada vas osoba sa kojom ste pita da ostatak života provedete sa njom, čak i ako niste u fazonu venčanja. Ruku na srce, mnogi od nas sanjaju o toj jednoj ljubavi za celi život. 

Međutim, isto tako, do prosidbe ipak treba da dođe kada su obe strane spremne, i kada ste sigurni da je osoba sa kojom ste "ta", a sudeći po astrološkim prognozama, 4 znaka će imati nešto više sreće od ostalih, odnosno veće su šanse da će reći do sudbonosno "da". 

Lav

Lavovi su poznati po svojoj strasti i potrebi za sjajem. Do kraja godine možete očekivati da će mnogi Lavovi biti spremni da zakorače u brak. Svojom harizmom i samopouzdanjem privlačiće pažnju potencijalnih partnera, a jedan od njih bi mogao da bude dovoljno hrabar da stavi prsten na vaš prst.

Lavovi će najverovatnije zaprositi partnerku.
Unsplash/Brandon Cormier 

Vage

Vage su poznate po svojoj sklonosti prema ljubavi i harmoniji. Sa snažnom potrebom za ravnotežom u odnosima, nije iznenađujuće da bi se mnoge Vage mogle veriti do kraja godine. Njihova spremnost da ulože napore u ljubavne veze i pronađu zajedničko rešenje često će privući budućeg supružnika.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i predanosti. Svojom nežnom i brižnom prirodom mogu stvoriti snažne veze s partnerima. Do kraja godine mnogi Rakovi mogli bi se odlučiti za korak dalje i zaprositi svoju "lepšu" polovinu. Njihova osećajnost i spremnost da se posvete dugoročnim vezama često će osvojiti srce njihovih partnera.

Rakovi su spremni da se vežu.
Unsplash/Taylor Heery 

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ozbiljnoj i ambicioznoj prirodi. Iako se mogu činiti distanciranim, kada pronađu pravu osobu, spremni su da se posvete i ozvaniče svoju ljubav. Do kraja godine mnogi Jarčevi mogli bi se odlučiti na korak naprijed i zaručiti se. Njihova posvećenost i želja za izgradnjom stabilne budućnosti privući će partnera koji dijeli iste vrednosti, piše Index.hr.

Bonus video:

"POMRAČENJE SUNCA MENJA SVET IZ KORENA?!" Astrološkinja kroz ovu pojavu analizirala sudbine Zelenskog, Putina i uticaj na Srbiju Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.