Činjenica je da je nekim ljudima moda prosto u krvi. U prilog ovoj tvrdnji je i to što su uglavnom oni na kojima i najobičnije krpice izgledaju svetski, iako se u njihovim kolekcijama neretko nađu i skupi, kvalitetni komadi. 

Neki znaci su sjajni u modnom izražavanju.
Takimoto Marina/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako moda nije ograničena na to šta je ko u horoskopu, nekako se ispostavilo da su tri znaka naročito uspešna u ovom svetu, te da važe za najbolje obučene uvek i svuda, a mi vam otkrivamo o kome je reč.

Bik

Za pripadnice ovog znaka često se kaže da nema toga što ne mogu da obuku i izgledaju perfektno. Imaju nepogrešiv osećaj za modu, ali i stav zahvaljujući kojem mogu i džak da navuku i da izgledaju perfektno.

Bikovi imaju istančan ukus kada je moda u pitanju.
Shutterstock 

Jednostavno, sve što nose izgleda sjajno. Vole kvalitetnu odeću i spremni su da ulože u skuplje komade jer znaju da je to dugoročna investicija.

Lav

Lavice se ne boje da budu najbolje obučene žene u prostoriji, niti im treba poseban razlog za nošenje glamuroznih ili čak teatralnih komada s kojih drugi ne mogu da skinu pogled. One jednostavno znaju da iznesu odeću sa kojom drugi nikad ne bi reskirali, i to da je nose tako da dokažu da se rizik ipak isplati.

Lavovi oboćavaju unikatne komade.
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Izuzetno vode računa o kvalitetu materijala i važno im je da njihova odeća bude dobro skrojena i unikatna.

Vaga

Kada je u pitanju moda, inače neodlučne Vage vešto balansiraju između trendova i klasike. Vole odeću koja je trenutno u modi, ali nipošto neće nositi komade koji se ne uklapaju u njihov lični stil, bez obzira na to koliko oni bili popularni.

Vage vole klasične krojeve.
Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uglavnom su ljubiteljke klasičnih krojeva, ali vrlo su razigrane u odabiru materijala, boja i dezena.

Bonus video:

3 načina da nosite belu košulju ovog leta TikTok

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.