Iza nas je jedan od najgorih retrogradnih Merkura ove godine. Dakle, ukoliko ste imali utisak kao da vam ništa ne ide od ruke, a stvari su se kvarile i zapinjale, sada ćete konačno moći da odahnete. 

Ovog 15. maja konačno mu je došao kraj, ali ćemo još neko vreme biti pod njegovom senkom, što znači da još uvek nema opuštanja, ali da se sve menja. 

Dolazi kraj retrogradnog Merkura.
Shutterstock 

Merkur u Biku kreće unapred sa 5′ stepena, a samo dan kasnije Jupiter ulazi u znak Bika.

Šta to znači za sve nas?

  • Raspetljava se jedan gordijev čvorov.
  • Imaćemo jasniju viziju kuda i kako dalje.
  • U susret dolazi informacija koja nam je potrebna.
  • Odvija se razgovor na koji smo čekali.
  • Okolnosti deluje pouzdanije i daju nam veći osećaj sigurnosti.

Budući da će na dan njegovog direktnog kretanja biti u pozitivnom aspektu sa Saturnom i samo šest stepena udaljen od Jupitera, u prilici ste da nešto pokrenete unapred. Taj iskorak možete da osetite i unutar sebe, što će se i manifestovati u vašem životu.

Retrogradni Merkur konačno nas napušta i kreće boljitak.
aditya-saxena-mixhvl-wza-unsplash 

Nakon što Merkur dođe na stepen sa kog je krenuo retrogradno, a to će biti 1. juna počeće da se odvija ono čemu ste težili u bliskoj prošlosti.

Izvor: Sensa/Julijana Oremović (julijanaoremovic.com)

Bonus video:

AKO VERUJETE U RETROGRADNI MERKUR, POSLUŠAJTE ASTROLOŠKINJU! Kralj: Ne kupujte stanove, OVA VALUTA IZUMIRE, jedan je put do novca Kurir televizija

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.